Haberler

Balıkesir: Başkan Özdemir'den Eğitimcilere Jest…

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne Bağlı Küçükköy Belediye Başkanı M. Nedim Özdemir, Beldedeki Okullarda Görev Yapan Eğitimcilere Öğretmenler Günü Hediyesini Okullarına Giderek Verdi.

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Küçükköy Belediye Başkanı M. Nedim Özdemir, beldedeki okullarda görev yapan eğitimcilere öğretmenler günü hediyesini okullarına giderek verdi.

Küçükköy'deki öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü gecikmeli olarak kutlayan Belediye Başkanı M. Nedim Özdemir, dün beldedeki iki okula giderek okul müdürlerine ve öğretmenler odalarına konulması amacıyla birer saat hediye etti. Üzerinde Küçükköy'ün Şeytan sofrası mevkiinden fotoğraf bulunan ve '24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutlarım' yazan masa takvimlerini, Sarımsaklı Mecit Ataklı İlköğretim Okulu ve Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulları'na giderek teslim eden Özdemir, "Bizleri okutup birer meslek sahibi yapan bu mübarek insanlara ne yapsak onların hakkını ödememiz imkansız. Bizler onlara gecikmeli de olsa çam sakızı çoban armağanı bir hediye vermek istedik. Beldemizin turistik yerlerini gösterir fotoğrafların yer aldığı birer masa saati yaptırdık. Öğretmenlerimize bu saatleri armağan etmek istedik." dedi.

(SŞ-EE-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title