Haberler

BAKIRKÖY'DE BİTMEYEN ALT YAPI ÇALIŞMASI ESNAFI BEZDİRDİ-1 havadan

Güncelleme:

BAKIRKÖY'deki İstanbul Caddesi'nde aylardır bitmeyen alt yapı ve yol yapım çalışmaları, toz toprak içinde kaldıklarını belirten çevre esnafını bezdirdi.

BAKIRKÖY'deki İstanbul Caddesi'nde aylardır bitmeyen alt yapı ve yol yapım çalışmaları, toz toprak içinde kaldıklarını belirten çevre esnafını bezdirdi. Sürekli vitrin sildiklerini belirten, ürünlerini dışarıya çıkaramadığını belirten işyeri sahipleri çalışmaların bir an evvel bitmesini istedi. Caddede alışverişe gelenler de bozuk, toz içerisindeki yolda, iş makinalarının arasından yürüyor. Çalışmalarda son durum havadan da görüntülendi.

İstanbul'un en işlek caddelerinden biri olan İstanbul Caddesi'nde aylardır alt yapı ve yol yapım çalışmaları sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan çalışmaların ilk etabına 2019 yılının ekim ayında başlandı. Mart ayında ara verilen çalışmaların ikinci etabına ise bu yılın temmuz ayında tekrar başlandı. Aylardır süren çalışmalar nedeniyle cadde üzerindeki esnaflar ise şikayetçi. Çok sayıda lokantanın ve çeşitli dükkanın bulunduğu cadde çalışmalar nedeniyle toz toprak içinde.

DÜKKAN VİTRİNLERİ ÇAMUR İÇİNDE KALIYOR

En çok tozdan şikayetçi olan işyeri sahiplerinden Mustafa Öymen, "Sabah geldiğimde dükkanın vitrini çamur içindeydi. Dükkanın önü akşama kadar toz pislik içinde kalıyor ama kimsenin umurunda değil. Yağmur yağdığında her yer çamur oluyor. Sabah yıkattığımız araba akşamına pislik içinde oluyor. Şimdi vitrini siliyorum ama yarın sabah yine aynı olacak" dedi. Yine cadde esnafından Zeki Öztürk de ? Bu esnaflar aylardır burada mağdur. Toz toprak içinde, kimse iş yapamıyor. 3-4 aydır bu durum böyle. Sürekli kazıp kapatıyorlar. Hiç düzgün çalışma yapılmıyor" diye konuştu.

"İSTANBUL CADDESİ ESNAFI OLARAK YARDIM TALEP EDİYORUZ"

Özkan Meral de İstanbul Caddesi esnafı olarak imza topladıklarını, ancak yetkililerden konuyla ilgili hiç bilgi alamadıklarını belirterek, "Toz pislik içinde burası.İnsanlar gelmiyor. Yüksek kiralar ödüyoruz buralara. Durum gerçekten vahim. Pandemi sürecinde yapılmamasından şikayetçi herkes. Hızlandırılması için nereye başvurulacaksa, ne yapılacaksa İstanbul Caddesi esnafı olarak yardım talep ediyoruz. İmza da topladık ne gerekiyorsa yapılsın" diye konuştu.

VATANDAŞLAR İŞ MAKİNALARININ ARASINDA YÜRÜYOR

Kamyonlar ve iş makinaları sebebiyle kapanan caddede kaldırımlar da işgal olmuş durumda. Caddede alışverişe gelen vatandaşlar ise bozuk yollarda toz içerisindeki iş makinalarının arasından yürüyor. Aylardır süren ve bir türlü sona ermeyen çalışmanın son durumu havadan da görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Caddesi İstanbul Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title