Haberler

Bakan Özhaseki, " Milletimizin Terör Örgütlerine Karşı Uyanık Olması Lazım"

Yasin DALKILIÇ - Olcay DÜZGÜN /KAYSERİ DHA) Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Garnizon Şehitliği ziyareti sonrası yaptığı açıklamada milletimiz, FETÖ, PKK, DHKPC ve DEAŞ gibi gerek dini duygularımızı kullanan gerekse milli hislerimizi kullanarak ortaya çıkacak örgütlere karşı çok...

Yasin DALKILIÇ - Olcay DÜZGÜN /KAYSERİ DHA) Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Garnizon Şehitliği ziyareti sonrası yaptığı açıklamada milletimiz, FETÖ, PKK, DHKPC ve DEAŞ gibi gerek dini duygularımızı kullanan gerekse milli hislerimizi kullanarak ortaya çıkacak örgütlere karşı çok uyanık olması lazım" dedi.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, Sami Dedeoğlu, Hülya Nergis Atçı, İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları ve Kayseri protokol 15 Temmuz Anma etkinlikleri kapsamında Garnizon Şehitliğini ziyaret etti.Garnizon şehitliğindeki mezarlıklara karanfil bırakan bakan ve beraberindekiler dua edip şehit yakınları sohbet ettiler. Şehitlik ziyaretinin ardından 15 Temmuz'a ilişkin açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, " Hepimizin bildiği gibi üzerinde yaşadığımız Anadolu coğrafyası bizlere bin yıldır anavatan oldu. Cenaba hakka şükürler olsun ki millet olarak biz özgürlüğümüze düşkünüz. Bu bayrağın göklerde hür olarak dalgalanması, ezanların okunması karşılığında hepimiz canlarımızı seve seve vermeye hazırız. Bunu en son 15 Temmuz'da bir kez daha gördük. 15 Temmuz sıradan yapılmış darbe girişimlerinden birisi değildi. Bunun biraz daha farklı bir yönü vardı. Elbette bir darbe girişimiydi ama bir taraftan da Türkiye'deki istikbalin son bulması için yaptıkları son hamleydi. Hem Türkiye'de yapılan bu darbe girişimi aynı zamanda da mazlumların bütün ümidini yıkma girişimiydi. Çünkü yaşadığımız coğrafyanın etrafında bulunan ve bizim değerlerimizi taşıyan ne kadar insanlık varsa Türkiye'ye gözünü dikmiş Türkiye için dua eden, ümitlerini hiç kaybetmeyen insanlar varsa onlarında bütün ümitlerini yıkma girişimiydi. Cenaba hakka şükürler olsun ki o gün elbette yerin altında yatan binlerce velilerin, güzel insanların duaları ve himmetleri sonra bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu ve liderlik tavrıyla insanları yönlendirmesi ve insanlarımızın da önce Allah'a sonra liderimize güvenerek sokaklara çıkıp canlarını hiçe saymaları işte o günkü bu darbe teşebbüsünü bertaraf etti. Rabbim bir daha böyle kötü bir gün göstermesin" dedi. Bakan Özhaseki sözleri şöyle sürdürdü: "Artık milletimiz, FETÖ, PKK, DHKPC ve DEAŞ gibi gerek dini duygularımızı kullanan gerekse milli hislerimizi kullanarak ortaya çıkacak örgütlere karşı çok uyanık olması lazım. 40 yıldır bu millete hem dindarı hem hizmet ediyoruz diyecekler bizi destekleyin çocuklarınızı yetiştirelim diyecekler ve hiçbir Müslüman yakışmayacak şeyleri bir arada yaşayacaklar. Sinsice beslenip, büyüyecekler. Sonra da kalkıp bu işleri yapacaklar. Gerçek yüzleri gözüktü. İnsanlar çocuklarını bunlara teslim ederken biraz daha dikkatli olmalılar. Bunların unutturulmaması içinde herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Türkiye Kayseri PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
title