Haberler

Bakan Kılıç: Dopinge Bulaşan, Karşısında Bizi Bulur

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, doping konusunda çok hassas olduklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, doping konusunda çok hassas olduklarını söyledi.

Bakan Kılıç, 12. SportAccord Kongresi açılış töreninde yaptığı konuşmasında, dopinge bulaşanlara gerekli yaptırımları uygulayacaklarının altını çizerek, "Dopinge bulaşan, karşısında bizi bulur" dedi.

12. SportAccord Kongresi ile ilgili konuşan Bakan Kılıç, dünyanın en büyük spor kongresi olma özelliği taşıyan organizasyona destek veren herkese teşekkür ederek, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yoğun çalışma programlarından dolayı burada olamadı. Ancak selam ve sevgilerini iletti. Türkiye olarak çok genç bir nüfusa sahibiz. Bu genç nüfusun ülkemize katkıda bulunması için her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"KİM BU ZEHİR İŞİNE KARIŞIRSA KARŞISINDA BİZİ BULUR"

Dopinge sıfır toleransla yollarına devam ettiklerini hatırlatan Bakan Kılıç, "Kim bu zehir işine karışırsa karşısında bizi bulur. Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında da yakın zamanda Doping Araştırma Komisyonu kuruldu. Bu komisyon bu sorunun kökten nasıl çözülebileceği yönünde çalışıyor. Sizlerin de en büyük isteği temiz spor dünyasına sahip olmak ve sporu temiz yapmak. Sporda başarı önemlidir, ancak bunu ahlaklı, temiz ve hayatının her döneminde gurur duyabileceği bir şekilde yapmak en önemlisidir" diye konuştu.

"BİNDEN FAZLA SPOR TESİSİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin tesis açısından ciddi yatırımlar yaptığını vurgulayarak, "Açtığımız ve açacağımız spor tesislerinin haricinde binden fazla spor tesisini daha hayata geçireceğiz. Sadece spor tesisi yapmak önemli değil. Bu tesislerin içerisinde ter dökecek geleceğin şampiyonlarını bulmak da önemli. Bu konuda en büyük güvencemiz Sayın Başbakanımız. Kendisi de spor kökenli bir isim. O nedenle, ülkemizde sporun gelişmesi noktasında ortaya koyduğu irade ortada. Bizlerin görevi, genç sporcu kardeşlerimize gerekli fırsatları verip, onların önünü açmaktır. Biz onlara gerekli desteği verdikten sonra onların da bizi mahcup etmeyeceğine inancım tam. Onlardan tek ricam; dürüst, onurlu mücadele ortaya koymaları. El ele birlikte dünya sporunu daha da temiz hale getirelim. Daha da onurlu hale getirelim. Bu yolda ve bu uğurda beraber çalışalım" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Akif Çağatay Kılıç Türkiye Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title