Haberler

Para Vermediği İçin Anneannesini Öldüren Cani Torun: Nenemi, Bez Parçasıyla Boğdum!

Güncelleme:

Adana'da anneannesini para vermediği için boğarak öldüren torun, cinayeti nasıl işlediğini anlattı. "Bez parçasını nenemin boğazına doladım, nefessiz kalınca bıraktım" diyen cani toruna müebbet hapis istendi.

Adana'da anneannesini boğarak öldüren torunu hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Torun mahkemede cinayeti nasıl işlediğini detaylarıyla anlattı.

ANNEANNESİNİ BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞTÜ

Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde 14 Nisan'da babaannesi 82 yaşındaki Elif Tul'u boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 27 yaşındaki İsmail Canik hakkındaki soruşturma tamamlandı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS İSTENDİ

Cumhuriyet savcısı, Canik hakkında "Üstsoydan akrabayı kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. Adana 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianame yapılan inceleme sonunda kabul edildi.

2 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

İddianamede, yalnız yaşayan kadından iki gündür haber alınamadığı, polisin eve girip Elif Tul'u holde ölü olarak bulduğu belirtildi. İncelemede Tul'un beyaz renkli çamaşır ile boğulmuş olduğunun tespit edildiği yapılan araştırma sonunda yaşlı kadının torunu İsmail Canik'in yakalanarak tutuklandığı kaydedildi.

TORUN, CİNAYETİ NASIL İŞLEDİĞİNİ ANLATTI

İddianamede, Canik'in savunmasına da yer verildi. Olay günü akşam saatlerinde tek başına babaannesi Elif Tul'un evine gittiğini ifade eden Canik, şunları söyledi:

"Bankalara kredi kartı borcum olduğu için 500 lira para istedim. Nenem 'Param yok' dedi. Ben de 'Diğer torunlarına para veriyorsun bana vermiyorsun' dedim.

"BEZ PARÇASINI BOYNUNA DOLAYIP BOĞDUM"

Bu sözlerim sonrası nenemin küfür etmesi üzerine bir anlık sinirle sandalye üzerindeki bez parçasını nenemin boğazına doladım. Nefessiz kalınca bıraktım. Kapıyı kilitleyerek anahtarı evin arka tarafındaki açık pencereden içeri atıp evime gittim."

CENAZESİNE KATILIP GÖZYAŞI DÖKMÜŞ

İsmail Canik'in boğduğu anneannesinin cesedi bulunduğunda gözyaşı döktüğü ve taziyesine katılıp, başsağlığı dileklerini kabul ettiği belirlendi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Kavaklı Seyhan Canik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (26)

ELAZIĞ LI 23:

DOLAR 4380 EUR 5250 BUGUN İTİBARİYLE BENZİNE 16 KURUS ZAM MOTORİNE 15 KURUS ZAM GAZA 12 KURUS ZAM EVET HÜKÜMET HERŞEY ÇOK GÜZEL BÖYLE YÖNETMEYE DEVAM EDİN

12
3
yanıtYanıtla
HAS ELAZIĞLI:

bende elazığlıyım ! sil oraya yazdığın elazığ ismini! elazığ akp ve mhplilerin yeri . . sen belli ki karakoçanlı hdplilerdensin !! pislik herif !!

yanıt2
yanıt1
EEEEE:

KARAKAÇAN MI. . EŞŞEKÇİ YANİ

yanıt0
yanıt0
elazigli bozguncu:

daha kötülerinide gördük 100 de 200 enflesyon yemeye peynir tereyag motorin vs vs yoklugu hükümet giderse hersey güllük gülüstanlik oolcak

yanıt0
yanıt0
hakkı dayı:

böyle çocuk ve gençler akp,nin ülkemize bıraktıgı en acı hatırasıdır.

8
7
yanıtYanıtla
ADIMI SiZ YAZIN:

yorumlara bakiyorumda hükümet karsitlari herzamanki gibi firsati degerlendirmisler arkadaslar haber hakkinda yorum yapin her türlü haberi ya akp ole yada din ile bagdastiriyorsunuz ne diyeyim amaciniz birilerini etkilemekse ahmaklikta öte birsey deil yaptiginiz

7
1
yanıtYanıtla
VİCDAN:

ÖYLE DÖNEM YAŞİYORUZ Kİ daha artık ne cocuğa ne hanımına hiç kimsede ayle diye birşey kalmadı yuva diye bir şeref kalmadı terlik fırlatı anne ceza yemedimi duymadınızmı

5
1
yanıtYanıtla
Empati:

Ülkemiz acınacak duruma düşüyor, FARKINDAMISINIZ . . . !!!!

5
1
yanıtYanıtla
MERSİNLİ:

VAY ANASINI AYİNE ADANA !! ARTIK ŞAŞIRMIYORUM. NE PİSLİK MEMLEKET OLDUĞUNU ÖĞRENDİM. YAKSINLAR ŞU ADANAYI ARTIK KOMPLE BU NE YAAAA

5
1
yanıtYanıtla
al sana doğru:

ahanda kader kurbanı . . az sabret koçum püskevit affı geliyor. .

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title