Haberler

Aziz Yıldırım, Yönetime Girecek Herkesten İkişer Milyon Euro Alacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni dönemde yönetime girmek isteyen herkesten kulübe ikişer milyon euro hibe etmesini isteyecek.

Fenerbahçe'de kongre çalışmaları tüm hızıyla sürerken, flaş bir gelişme yaşandı.

Son kez Fenerbahçe başkanlığına aday olan Aziz Yıldırım, yaptığı son konuşmada, "Her branşta başarılı olacak bir yapı kuracağız. Gerekirse geri almamak üzere cebimizden vereceğiz, kulübe hibe edeceğiz" sözleriyle uzun süredir ortada dolaşan bir iddiayı gündeme getirdi.

PAMUK ELLER CEBE GİRİYOR

O iddiaya göre, Yıldırım'ın "üst düzey patronlardan" oluşacak yönetime girecek isimlerden bir talebi var. Listeye girecek her isimden kulübe 2 milyon euro bağışlamasını isteyecek, kendisi de 5 milyon euro'yu kulübe hibe edecek.

Başkanın, mevcut yöneticilerden de kulübe verdikleri paraları bağışlamalarını isteyeceği belirtiliyor.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

:

HAHAHA BÖYLE BİRŞEY DÜNYANIN HİÇBİR KULÜBÜNDE OLAMAZ . SENELERDİR BOŞUNA AZİZBAHÇE DEMİYORUM . ZAVALLI VE KORKAK FENER TARAFTARI SİZDEN HİÇBİR HALT OLMAZ . 110 YILLIK KULÜBÜ ADAM RESMEN SAHİPLENMİŞ BABASININ MALI GİBİ SİZLER HALA İZLEYİN

5
5
yanıtYanıtla
Burak eser:

Tesis olarak çok hizmet ettın artık bırakma zamanı başkan başarılı oldun ama sonu geldi ali koç zamanı geldi.yol vermeni bekliyoruz,,,

8
2
yanıtYanıtla
murat:

Ali Koç korkusu sarmış dört bir yanını ahhaahha

9
0
yanıtYanıtla
MERİTHAN:

yakında cami önünde mendil açmaya başlarlar fb getirdikleri duruma bakın rezilliginizi kepazeliginizi fb yede bulaştırdınız ya helal olsun böyle idarecilik olmaz yeni nesil fb olmuyor artık bunu birileri dikkate alsın

2
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Son çırpınışlar

2
1
yanıtYanıtla
Ferhat:

yobaz sürüsü fener de , verirler mi o parayı çakallar

0
3
yanıtYanıtla
Fanatik:

Fenerimize yazık eden bu zihniyet tunç06 gibi taraftarla defolup gidecek inşallah

2
0
yanıtYanıtla
ASLNNNN:

neoldu paraları çar çur ettin şimdi de cebe cukkalıyorsun

1
0
yanıtYanıtla
Ölü sevici:

Nekrofili derneğini acil kurul toplantısına çağırıyorum aziz yıldırım hakkında projeler üretilmeli

0
1
yanıtYanıtla
şans:

Çok şansız bir başkan maalesef dünyanın en iyi teknik direktörünü getirdi olmadı gol kralı getirdi gol atamadı 3 tane kaçan şampiyonluk Denizlli, bursa, Galatasaray maçları bilmiyorum da gördüğüm en şansız başkan olabilir. Fenerbahceyi fenerbahce yapan başkandır onca tehsis onca yıldız getirdi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title