Haberler

Ayşe Pınar Alabora kimdir? Pınar Öğün kaç yaşında, nereli? Pınar Öğün biyografisi!

Güncelleme:

İlk sinema filmi, Atıf Yılmaz'ın son filmi olan 2004 yapımı Eğreti Gelin'dir. Bunun dışında Maya adlı bir başka uzun metrajlı film ile çeşitli kısa metrajlı filmlerde rol alan Öğün, reklam ve seslendirme çalışmaları da yaptı. 2010'da yayınlanmaya başlayan ve Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan Türkan dizisinde Saylan'ı canlandıran Ayşe Pınar Alabora kimdir? Pınar Öğün kaç yaşında, nereli? Pınar Öğün mesleği nedir? Pınar Öğün hayatı ve biyografisi nedir?

İlk sinema filmi, Atıf Yılmaz'ın son filmi olan 2004 yapımı Eğreti Gelin'dir. Bunun dışında Maya adlı bir başka uzun metrajlı film ile çeşitli kısa metrajlı filmlerde rol alan Öğün, reklam ve seslendirme çalışmaları da yaptı. 2010'da yayınlanmaya başlayan ve Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan Türkan dizisinde Saylan'ı canlandıran Ayşe Pınar Alabora kimdir? Pınar Öğün kaç yaşında, nereli? Pınar Öğün mesleği nedir?Pınar Öğün hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

AYŞE PINAR ALABORA KİMDİR?

Ayşe Pınar Öğün (d. 20 Ağustos 1984, Ankara), Türk oyuncudur. Başrol oynadığı Türkan dizisiyle tanınır.

YAŞAMI

Çerkes asıllı bir ailenin kızı olarak Ankara'da dünyaya gelmiştir.

EĞİTİMİ

2002'de girdiği Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden 2006'da mezun oldu. 2006-2008 yılları arasında Londra Müzik ve Dramatik Sanatlar Akademisi'nde profesyonel oyunculuk eğitimi gördü. Bu süre içinde İngiltere'de tiyatro oyunlarında oynadı.

ÖZEL YAŞAMI

19 Kasım 2009'da oyuncu Memet Ali Alabora ile evlenmiştir.

KARİYERİ

İlk sinema filmi, Atıf Yılmaz'ın son filmi olan 2004 yapımı Eğreti Gelin'dir. Bunun dışında Maya adlı bir başka uzun metrajlı film ile çeşitli kısa metrajlı filmlerde rol alan Öğün, reklam ve seslendirme çalışmaları da yaptı. 2010'da yayınlanmaya başlayan ve Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan Türkan dizisinde Saylan'ı canlandırdı.

SİNEMA

Eğreti Gelin

The Net 2.0

Resurrecting the Street Walker

Jaded/Tatsız Tuzsuz

Maya's Revenge/Maya'nın İntikamı

Ayna

Kapalı Devre

TELEVİZYON

Hayalet

Türkan

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Pınar Öğün Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title