Haberler

Aykut Kocaman: Uzun Yıllardır Böyle Bir Lig Hatırlamıyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 2-0 yendikleri Kardemir Karabükspor maçı sonrasında, yıllardır böyle bir lig hatırlamadığını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kardemir Karabükspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İşte Kocaman'ın sözleri:

"KOLAY GÖZÜKEN MAÇLAR EN ZOR MAÇLAR OLABİLİYOR"

Karabükspor'da bir takım operasyonlar yapıldı. Son sıradalar, oynayan oyunculardan birçoğunu getiremediler.Kağıt üzerinde kolay gözüken maçlar, akış içerisinde en zor maçlar olabiliyor. Düzenli bir başlangıç yaptık. Her şey gayet iyi gidiyordu. Oyuncuların bir an evvel skoru alma isteği, taraftarımızın da 20-30. dakika itibariyle itmesiyle oyun düzenimiz bozuldu.

"OYUNU ÇOK AĞIRLAŞTIRDILAR"

Karabükspor'un içinde bulunduğu zor durumu anlıyorum, yaptıkları savunmaya da saygım var ama biraz oyun fazla yavaşlattılar. Topun oyunda kaldığı süre çok az oldu. Mücadelelerine saygım var ama eleştireceğim nokta bu olabilir. Karabüksporlu futbolcular oyunu çok ağırlaştırdılar. Hakemin biraz daha bunu erken çözmesi gerekirdi.

Geçen haftalarda santrforsuz oynadık. Haftaya da stopersiz oynamayı deneyeceğiz. Bir formül çıkaracağız.

Uzun yıllardır ben böyle bir lig hatırlamıyorum, özellikle ilk yarının sonlarına doğru. Ligin 7.'si ile ligin lideri arasında 5 puan var. Trabzonspor da şampiyonluk için arzulu, önündeki takımlar da öyle.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

metin sahin:

ha itler gine konusmaya basladilar fener dusmanlari host

11
2
yanıtYanıtla
Aykut yıldızkıskanır:

Alexi kıskandığın gibi şimdi de Valbuenayı kıskanıyorsun Aykut efendi. Fenerbahçe kadrosu mükemmel tek sorun sensin

4
7
yanıtYanıtla
pozitif:

şikeci diyen arkadaşlar içinizde yaşattığınız fetöcüleri vatan hainlerine yıllarca sahip çıktınız sizin topçularınız değilmi fetöyle oturup grup yapanlar aykut ne söylediyse doğru çıktı hepinizin zoruna giden bu tudoru bile yedi adam dah ne istiyonuz kurtardı sizi fatih deyip duruyonuz bu adamla 6 yemedinizmi siz ama doğru bukadar şeyi sineye çekip hala BJK FB ye sallama hakkı buluyonuz ya hakketten yüzsüzsün üz !!!!!!!

5
1
yanıtYanıtla
pirlo:

İMPORTANTE TERİMO ÇAO.

2
3
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

seni sevmem süt oğlan ama tespitin ilk kez doğru olmuş, hakikatten lig biraz bişeye benzedi şimdi. . .

5
0
yanıtYanıtla
Gercekci:

Ligin altıncı en geç sekizinci haftasında havlu atınca acaba buna suni diyecekmi

4
0
yanıtYanıtla
ŞİKEBAHÇE:

FENER ŞİKE YAPMA ŞİKECİ FENER ŞİKE YAPMA

1
1
yanıtYanıtla
Alivanbe:

kazaninca.sesin.cikmiyur.kaybedince.kime.saldiracagini.bilmiyun

0
1
yanıtYanıtla
ADANA01SEES:

ADANALIMISIN GARDAŞ!

yanıt0
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title