Haberler

AYGAD'ın İftar Programı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Geçtiğimiz aylarda Sultanbeyli'deki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti (AYGAD) üyeleri, Sultanbeyli Belediyesi Aydos sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

KATILIM YOĞUNDU

Anadolu yakasındaki gazetecileri tek çatı altında toplamayı amaç edinen ve çıktığı bu yolda emin adımlarla ilerleyen AYGAD'ın iftar programı, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen, milletvekili adayları, siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda gazetecinin katılımıyla gerçekleşti.

AYGAD'ın İftar Programı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

IŞIKDAĞ: HER TÜRLÜ KATKIYI SUNMAYA HAZIRIZ

Edilen dualar sonrası orucunu açan katılımcılara bir konuşma yapan Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Işıkdağ, "Her türlü çalışmalarında belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza katkı sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Cemiyetimizin bugüne ulaşmasında şüphesiz birçok ismin emeği ve katkısı var. Buradan önceki başkanlarımıza, yönetim kurullarına ve meslektaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Ebediyete intikal eden büyüklerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

AYGAD'ın İftar Programı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

ÇİMEN: BİZE GÜÇ VERİYORSUNUZ

Işıkdağ, yaptığı konuşma sonrası sözü Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen'e verdi. Manevi hazzı yüksek böyle bir akşamda kendilerini gazetecilerle bir araya getiren AYGAD'a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çimen, "Sultanbeyli'deki tapu sorununun çözümünde son aşamaya gelindi. Bu çalışmalarımız sırasında bize destek verecek, güç verecek ve yardımcı olacak kurumların başında gazeteci arkadaşlarımız geliyor. Bu arkadaşlarımız; bizim, kamu görevlilerinin gidemedikleri yerlere, ulaşamadıkları yerlere her zaman ulaşma imkanına sahipler. Burada gördükleri eksikleri ve yapılması gerekenleri bize bildirdiklerinde biz de süratle gerekli çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Anadolu Yakası Sultanbeyli Medya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title