Haberler

Aydoğan Cevahir Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Eski Başkanlardan Serdar Bilgili'ye Hakaret Ettiği Gerekçesiyle, Kongre Üyesi Aydoğan Cevahir'i Disiplin Kuruluna Sevk Etti.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, eski başkanlardan Serdar Bilgili'ye hakaret ettiği gerekçesiyle, kongre üyesi Aydoğan Cevahir'i disiplin kuruluna sevk etti.

Karar, yönetim kurulunun bugünkü toplantısında alınırken, yapılan açıklamada, ''Bir röportajında, kulübümüzün eski başkanlarından sayın Serdar Bilgili hakkında eleştiri boyutunu aşarak, hakaret içeren ve 'Fenerbahçelidir' şeklinde yakışıksız, çirkin bir yakıştırmada bulunan kongre üyesi Aydoğan Cevahir'in, disiplin kuruluna sevk edilmesine karar verilmiştir'' denildi.

Açıklamada, ''Yönetim kurulumuz, Beşiktaş Kulübü'nde başkanlık yapmış sayın Bilgili ile eski başkan ve yöneticiler hakkında bu tarz hakaretvari ifadelerin kullanılmasına asla göz yummayacaktır'' ifadesi de yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title