Haberler

Aydın: Kuşadası'nda Tayin Ve Emekli Olan Daire Müdürlerine Veda Yemeği

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde uzun yıllardır görev yapan daire müdürleri arasından tayin veya emekli olanlara veda yemeği verildi.

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde uzun yıllardır görev yapan daire müdürleri arasından tayin veya emekli olanlara veda yemeği verildi.

3 yıldır Kuşadası'nda görev yapan Emniyet Müdürü Ramazan Erdoğan Samsun'a, Vergi Dairesi Müdürü Okan Metin Aydın Grup Başkanlığı'na ve Sahil Güvenlik Komutanı Kadir Karakaya Mersin'e tayin olurken, Turizm Danışma Müdürü Yılmaz Gencer'de emekliye ayrılmıştı. Kaymakamlık tarafından Festival Otel'de gerçekleştirilen veda yemeğine Kaymakam Ahmet Ali Barış, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı ve Garnizon Komutanı Umut Bütün ile ilçede görev yapan tüm daire müdürleri katıldı. Yemekte zaman zaman hüzünlü, zaman zaman da neşeli anlar yaşanırken, görev süresi boyunca meydana gelen olaylarla ilgili anılar da tazelendi. Daha sonra Emniyet Müdürü Ramazan Erdoğan, Sahil Güvenlik Komutanı Kadir Karakaya, Vergi Dairesi Müdürü Okan Metin ve Turizm Danışma Müdürü Yılmaz Gencer'e Kaymakamlık tarafından takdir belgeleri verildi.

Veda yemeğinin ardından bir açıklama yapan Kaymakam Ahmet Ali Barış, kamu görevinde çalışıp tayini çıkan veya emekli olan müdürler için düzenledikleri yemekte önemli bir dayanışma sergilendiğini belirtti. Tüm müdürlerin Kuşadası'na çok emeği geçtiğini kaydeden Kaymakam Barış, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title