Haberler

Aydın: Evi Yanan 3 Çocuklu Aile, Sokakta Kaldı

Kuşadası'nda Mutfak Tüpü Patlaması Sonucu Evi Tamamen Kül Olan 3 Çocuklu Cambaz Ailesi, Sokakta Kaldı. Baba Yıldırım Cambaz, İşsiz Olduğunu ve Çocuklarıyla Kış Öncesi Sokakta Kaldığını Belirterek, Hayırseverlerden Yardım İstedi.

Kuşadası'nda mutfak tüpü patlaması sonucu evi tamamen kül olan 3 çocuklu Cambaz ailesi, sokakta kaldı. Baba Yıldırım Cambaz, işsiz olduğunu ve çocuklarıyla kış öncesi sokakta kaldığını belirterek, hayırseverlerden yardım istedi.

Üzücü olay, önceki gece yarısı meydana geldi. Muhammed, Resul ve Fatma isimli 3 çocuğu ve eşi Güllü ile birlikte Kirazlı yolu üzerinde yaşamını sürdüren Yıldırım Cambaz'ın evi gece yarısı mutfak tüpünün patlaması sonucu tamamen yandı. Hem evi, hem de evdeki tüm eşyaları kül olan Cambaz ailesi, bir anda evsiz kaldı.

Bazı hayırseverlerin yardımlarıyla ilk gece bir otelde konaklayan Cambaz ailesine yardım edilmesini isteyen komşuları Ali ve Fatma Cindoruk, ailenin çocuklarıyla mağdur olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title