Haberler

Aydın'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

16-22 Nisan Kutlu Doğum Haftası Dolayısıyla Aydın'ın Yenipazar İlçesinde Görev Yapan Din Görevlileri ve Kuran Kursu Öğrencileri Kermes Düzenleyip, Kan Bağışında Bulundular.

16-22 Nisan Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Aydın'ın Yenipazar ilçesinde görev yapan din görevlileri ve Kuran Kursu öğrencileri kermes düzenleyip, kan bağışında bulundular.

Yenipazar İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında geliri kuran kursuna harcanacak olan kermes ürünlerinin kuran kursu öğrencileri ve vatandaşlar tarafından temin edildiği bildirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermeste yöreye has gıda maddeleri ile esnaf tarafından hibe edilen eşyalar satıldı.

Diğer yandan Yenipazar İlçe Müftülüğü'nün çalışmalarıyla kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. İlçe Müftüsü Mustafa Aydın kan bağış kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederek, "Kampanyamıza Yenipazar ilçe halkı beklenenden fazla ilgi ve alaka göstermişlerdir. Kampanyamıza destek veren din görevlilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İslam Dini insan hayatına büyük önem veriyor. Bu nedenle İslam kuralları içerisine insan hayatının devamı için pek çok prensipler konulmuş ve tavsiyelerde bulunulmuştur. Bu tür kampanyaları desteklemek bir insanlık görevidir" dedi.

(YK)

19.04.2007 18:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title