Haberler

Aydın'da Ağaç Kesimi

Aydın Belediyesi Tarafından Köprülü Mahallesi Çankaya Caddesi Üzerinde Bulunan Çam Ağaçları Kesildi. Kesim İşleminin Yanlış Anlaşılmamasını İsteyen Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Ağaçların Tehlike Arz Etmesinden Dolayı Mahalle Sakinlerinin Talebi Üzerine Kesildiğini Söyledi.

Aydın Belediyesi tarafından Köprülü mahallesi Çankaya Caddesi üzerinde bulunan çam ağaçları kesildi. Kesim işleminin yanlış anlaşılmamasını isteyen Belediye Başkanı İlhami Ortekin, ağaçların tehlike arz etmesinden dolayı mahalle sakinlerinin talebi üzerine kesildiğini söyledi.

Sabah saatlerinde devam eden kesim işlemleri öncesi yazılı açıklama yapan Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin "Aydın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne Köprülü Mahallesi sakinlerinin Çankaya Caddesi üzerinde bulunan fıstık çamı ağaçlarının kesilmesine yönelik taleplerine karşılık Müdürlükçe Aydın Orman İşletme Müdürlüğü'ne konu ile ilgili görüş sunulmuştur. Belirtilen adreste bulunan 80 adet fıstık çamı ağacının tehlike arz ettiği, yollarda, kaldırımlarda eğilerek geçişi engellediği, yaşlarını doldurduğu, o yüzden kesilmesinde herhangi bir sakınca bulunmadığı tarafımıza gönderilen raporla da belirtilmiştir. Gelen bu rapor ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine bu ağaçları kesiyoruz. Kesilen ağaçların yerine yenisi dikilecektir. Bu işlemin yanlış anlaşılmamasını istiyorum" dedi.

Başkan Ortekin'in açıklamasının ardından belediye ekipleri Çankaya caddesi üzerine bulunan ağaçlar kesildi.

(İK- Mİ-

(İK-Mİ-)

13.01.2007 15:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title