Haberler

Aydın: Çine'de Başarılı Öğrencilere Ödül

Aydın'ın Çine İlçesi'nde Özel Bir Dershane Tarafından Düzenlenen Seviye Tespit Sınavı'nda Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi.

Aydın'ın Çine İlçesi'nde özel bir dershane tarafından düzenlenen Seviye Tespit Sınavı'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Dershanenin Çine Şubesi'nde düzenlenen ödül törenine katılan İlçe Kaymakamı İbrahim Ballı, Çine Esnaf Odası Başkanı Yalçın Payza, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Nihat Yıldız, ve Körfez Dershaneleri Genel Müdürü İbrahim Keskin, öğretmenler ve öğrenciler ile velileri katıldı.

Körfez Dershaneleri Genel Müdürü İbrahim Keskin, ödül töreninde yapmış olduğu konuşmada öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Eğitimin bir gönül işi olduğunu vurgulayan Keskin, bu öğrencilerin gelecekte ülkemiz için büyük değer taşıyan bireyler olacağını bu yüzden bu başarıların ödüllendirilip pekiştirilmesi gerektiğini söyledi.

İlçesindeki başarılı öğrencileri tek tek kutlayan Çine Kaymakamı İbrahim Ballı ise "Bu sınavlarda dereceye girerek ödülü hak eden tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bu eğitim müesseslerin açılmasına vesile olan ve bu başarıları kazanmaları için çaba harcayan eğitim gönüllülerini de tebrik ediyorum. Tüm öüğretmen ve öğrencilerimize güvenim sonsuz. Sınavlarda Çine'nin adını başarılarıyla duyuracaklarına inanıyorum" dedi.

Yapılan seviye tespit sınavında ÖSS'ye hazırlanan öğrenciler arasında sayısal birincisi olan 10 sınıf öğrencisi Derya Uyar, kazandığı dizüstü bilgisayarı İlçe Kaymakamı İbrahim Ballı'nın elinden aldı. Seviye Tespit Sınavında eşit ağırlık birincisi olan Özge Alıcı'ya da diz üstü bilgisayar ve OKS'ye hazırlanan altıncı sınıf öğrencisi Tamer Turgut'a da bisiklet hediye adildi. Ayrıca ödül töreninde çeşitli bölüm ve branşlarda dereceye giren 10 ayrı öğrencide çeşitli hediyeler verildi.

(İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title