Haberler

Aydın 'Cep Faresi' Lakaplı Hırsızlık Zanlısı Kameradan Yakalandı

'Cep faresi' lakaplı hırsızlık zanlısı kameradan yakalandıAYDIN'ın İncirliova İlçesinde bir gecede biri kuyumcu olmak üzere beş işyerinden hırsızlık yaptığı güvenlik kameralarınca belirlenen 18 yaşındaki T.A. (Taner Narman) polis tarafından yakalandı.

'Cep faresi' lakaplı hırsızlık zanlısı kameradan yakalandı

AYDIN'ın İncirliova İlçesinde bir gecede biri kuyumcu olmak üzere beş işyerinden hırsızlık yaptığı güvenlik kameralarınca belirlenen 18 yaşındaki T.A. (Taner Narman) polis tarafından yakalandı. 'Cep faresi' lakabıyla bilinen T.A.'nın poliste 90 ayrı suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi.

Acarlar Mahallesi'nde dün (salı) gece traktör galerisi, yem bayisi, saman satışı yapılan dükkan, Tarım Kredi Kooperatifi ve kuyumcudan hırsızlık yapıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlının T.A. olduğunu belirledi. T.A., Cumhuriyet Mahallesi'nde polisin dikkati sonucu caddede gezerken yakalandı.

KAMERA GÖRÜNTÜLEDİ

Hırsızlık yaptığı yerlerden ikisinde güvenlik kameralarınca görüntülenen T.A.'nın önce yem bayisine girip, kasadaki bozuk paraları aldığı, ardından bir traktör galerisine girip, kasada bulunan bozuk parayı aldığı belirlendi. Daha sonra Tarım Kredi Kooperatifi'nin kapısını açarak içeri giren T.A.'nın kasada bulduğu yaklaşık 1000 TL'yi aldığı, saman satışı yapılan dükkandan da yine bozuk paraları aldıktan sonra, kuyumcudan yaklaşık 15 bin TL'lik mücevher çaldığı saptındı. T.A.'nın kuyumcuya girmeden önce, girişte bulunan iki güvenlik kamerasını etkisiz hale getirdiği, kapının demirlerini elindeki levyeyle açıp içeri girdiği 10 dakikada küpe, bilezik ve altın olmak üzere ziynet eşyalarını çaldığı anlaşıldı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek olan 'Cep faresi' labakıyla bilinen T.N.'nın, aralarında iki polis memuru ve bir komiserin de bulunduğu yaralama suçlarına karıştığı; hırsızlık, yağma ve uyuşturucu bulundurmak suçlarından 90 ayrı suç dosyası bulunduğu belirtildi. T.A.'nın üzerinden bir miktar bonzai, bir miktar, esrar ve hırsızlık suçunda kullanılan levye ile tornavida bulunduğu, çalıntı para ve altınlara ise ulaşılmadığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncirliova Acarlar Narman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title