Haberler

Ayamama Deresinde Mahsur Kalan Vatandaş İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Küçükçekmece'de Evine Kestirmeden Geçmek İçin Ayamama Deresine İnen Bir Vatandaş, Dere Bir Türlü Geçit Vermeyince Mahsur Kaldı. Saatlerce Derede Yardım Bekleyen Vatandaşı Olay Yerine Gelen İtfaiye Ekipleri Kurtardı.

Küçükçekmece'de evine kestirmeden geçmek için Ayamama deresine inen bir vatandaş, dere bir türlü geçit vermeyince mahsur kaldı. Saatlerce derede yardım bekleyen vatandaşı olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtardı.

Sefaköy'de Ayamama deresini kullanarak evine gitmek isteyen bir vatandaş, saatler sonra yardım çağrılarına cevap buldu. Çalıştığı tekstil atölyesinden işi bittikten sonra ayrılan ve Sefaköy'deki evine gitmek için Ayamama deresine inen Sadettin Özgün, derede geçecek yer bulamayınca, derenin içerisinden uzun bir süre yürüdü. En sonunda girdiği yerden de geri dönemeyen Sadettin Özgün, çevredeki vatandaşlara seslenerek yardım istedi. Sadettin Özgün'ü farkeden vatandaşlar olayı polise ve itfaiyeye bildirerek yardım istedi.

"Senin orda ne işin var" diyen vatandaşlara, "Eleştireceğinize akıl verin" diyen Sadettin Özgül, itfaiyenin olay yerine gelmesi ile rahat bir nefes aldı. Olay yerine gelen Sefaköy itfaiye ekipleri ise dere kenarında bulunan telleri keserek dereye mervideven uzattı. Yaklaşık bir buçuk saat derede mahsur kalan Sadettin Özgün, en sonunda dereden kurtarıldı.

Dereden çıktıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sadettin Özgün, "İşten çıktıktan sonra eve gitmek istedim. Kestirmeden geçerim diye dereye girdim. Ama dere boyunca yürüdüm. Buraya kadar geldim. Ayaklarım da ıslandı. Geri de dönemedim" dedi. Sadettin Özgün, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra evine gönderildi.

(ME-ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title