Haberler

Avusturya'da Türk Ailenin Evine Saldırı

Avusturya'da 2 Kişi Türk Ailenin Evine Saldırdı. Evde Bulunan Anne ve 4 Çocuk Kurtulmayı Başarırken, Evin Büyük Kızı, Saldırganların Polis Tarafından Yakalanmasını Sağladı.

Avusturya'da 2 kişi Türk ailenin evine saldırdı. Evde bulunan anne ve 4 çocuk kurtulmayı başarırken, evin büyük kızı, saldırganların polis tarafından yakalanmasını sağladı.

Avusturya'nın Tirol Innsburck şehrine bağlı Schönberg Unterberg adresinde ikamet eden Ars ailesinin evine gece yarısı saat 00.45'te saldırı düzenlendi. Almanya'nın Köln şehrinden Avusturya'ya tatil için gelen 2 kişi, kaldıkları otelin yakınındaki Türk ailenin kapısını kırarak eve girdi. Ev sahibi İsmet Ars'ın işte olduğu saatlerde meydana gelen olayda, evin hanımı Songül Ars 3 çocuğuyla birlikte balkondan atlayarak canlarını kurtardı.

Evin büyük kızı Sevilay Ars ise yatak odasının kapısına dolap dayayarak saldırganları bir süre oyaladı. Bu arada polise de haber veren Sevilay, polisin zamanında gelmesiyle saldırganlardan kurtulmayı başardı. Polisin kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldığı saldırganların ismi açıklanmadı. Balkondan atlayarak hafif yaralanan Songül Ars ve çocukları kısa süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilirken, evde 8 bin euro zarar oluştuğu öğrenildi.

(HA-OYK-OYK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title