Haberler

    Avni Aker'de Dev Randevu

    Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

    MUHTEMEL 11'LER

    ONUR KIVRAK

    JOSE BOSINGWA

    MUSTAFA YUMLU

    AYKUT DEMİR

    KADİR KELEŞ

    DIDIER ZOKORA

    ADRIAN MIERZEJEWSKI

    YUSUF ERDOĞAN

    FLORENT MALOUDA

    OLCAN ADIN

    EMRE GÜRAL

    TOLGA ZENGİN

    ATIBA HUTCHINSON

    PEDRO FRANCO

    ERSAN GÜLÜM

    RAMON MOTTA

    VELİ KAVLAK

    OĞUZHAN ÖZYAKUP

    OLCAY ŞAHAN

    MANUEL FERNANDES

    FILIP HOLOSKO

    HUGO ALMEIDA

    TRABZONSPOR

    BEŞİKTAŞ

    CEZALI - Gustavo Colman

    CEZALI - Yok

    SAKAT - Souleymane Bamba, Soner Aydoğdu, Gökhan Alsan

    SAKAT - Tomas Sivok

    UZMANINDAN SKOR TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN!

    TIKLA: BU OYUNCULARA DİKKAT!

    BU MAÇ VE DİĞER MAÇLAR HANGİ KANALDA?

    ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

    MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

    İki takım arasındaki 41 yıllık rekabette bugüne dek yapılan 117 karşılaşmanın 47'sini Beşiktaş, 42'sini Trabzonspor kazanırken, 28 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

    İki takım arasında sezonun ilk yarısında yapılan maçı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

    İki takım arasında bugüne dek Avni Aker'de yapılan 45 maçın 22'sini Trabzonspor, 12'sini Beşiktaş kazanırken, 11 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.

    Sahasında oynadığı 9 maçta 7 galibiyet, 2 de beraberlik alan Trabzonspor, Fenerbahçe ile birlikte ligin en iyi iç saha formuna sahip takımı konumunda.

    Trabzonspor ligde oynadığı son dört maçta tek galibiyet alabildi.

    Beşiktaş ligde deplasmanda oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 3 de yenilgi aldı.

    Beşiktaş 18 golle ligin deplasmanda en fazla gol atan takımı konumunda.

    Siyah-beyazlılarda 3'er sarı kartları olan Olcay Şahan, Veli Kavlak, Necip Uysal ve Manuel Fernandes, Trabzonspor maçında sarı kart görmeleri halinde, 19. haftada İstanbul'da oynanacak Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

    Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi, siyah-beyazlı takımın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin için ayrı bir anlam taşıyor. Milli kaleci, altyapısından yetiştiği ve yıllarca kaptanlığını yaptığı Trabzonspor'a karşı, Hüseyin Avni Aker Stadı'na ilk kez rakip olarak çıkacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Tolga Zengin Veli Kavlak Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title