Haberler

Atik, Yönetimin Kendisine Tam Yetki Verdiğini Söyledi

Denizlispor Teknik Direktörü Atik, Yönetimin Kendisine Tam Yetki Verdiğini Söyledi

DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ATİK, YÖNETİMİN KENDİSİNE TAM YETKİ VERDİĞİNİ SÖYLEDİ

Bank Asya 1. Lig'deki Ege derbisinde Altay'ı deplasmanda yenip ikinci sıraya çıkan Denizlispor'un teknik patronu Kenan Atik, Salih Amiroğlu başkanlığındaki yönetimin kendisini tam yetkiyle takımın başına getirerek devrim niteliğinde bir karar verdiğini söyledi.

"Ben başkan olsam, belki de Kenan Atik'e görev vermeye cesaret edemezdim" diyen 45 yaşındaki teknik adam, "Şampiyonluğa soyunan bir kulübün, hedefi olan bir takımda hiç teknik direktörlük yapmamış bir isme sorumluluk vermesi Türk futbolu adına takdire şayan. Bana güvenip ateşten gömleği giyen yönetimin yüzünü kara çıkarmamak için çok çalışıp başarılı olacağım. Denizlispor'un kapısından girdiğim zaman 16 yaşındaydım. Denizlispor, Denizlili Kenan'la mutlu sona ulaşacak" şeklinde konuştu.

Şu ana kadar taraftar desteğini yeteri kadar arkalarına alamadıklarını da vurgulayan Atik, "Denizlilerin takımlarını nasıl desteklediğini en iyi bilenlerdenim. Zirvedeyiz, ama kentte şampiyonluk coşkusu henüz yok. Birkaç hafta sonra o coşku da başlayacak" dedi.

FERAH IŞIK - DENİZLİ / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title