Haberler

Beşiktaş'ın Kanadalı Oyuncusu Atiba Hutchinson: Futbolu Beşiktaş'ta Bırakmak İstiyorum

Güncelleme:

Kanada basınına açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson, "Türkiye harika bir yer ve harika bir kültüre sahip. Aklımda kariyerimi burada noktalamak gibi bir düşünce de var." dedi.

Beşiktaş'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, 1 yıl aradan sonra Kanada Milli takımının kadrosuna dahil edildi. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu Kanada basınına birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'a transfer olduğu dönemde yöneticiler ve takımdaki arkadaşlarının Fenerbahçe derbisinin önemine dikkat çektiğini ifade ede Atiba Hutchinson, "Fenerbahçe - Galatasaray derbisi biraz daha önemli ama Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan derbiler senelerdir çok daha çekişmeli hale geldi. İlk kez Türkiye'ye geldiğimde, takımdaki yöneticiler ve arkadaşlarım derbiden söz ettiler. O zamandan beri Fenerbahçe derbisini kazanmanın bizler için ne kadar önemli olduğu biliyorum. Fenerbahçe'nin ve bizim sahamızdaki atmosfer her zaman muhteşemdir." ifadelerini kullandı.

"MUHTEMELEN SON TURNUVAM OLACAK"

Uzun bir aradan sonra milli takıma tekrardan çağrıldığı için mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Benim için gerçekten muhteşem. Takımda muhteşem insanlar var ve onlarla daha önce hiç karşılaşmadım. Onlarla tekrar bir arada olmak, sahada nasıl olduklarını görmek harika. Kanada Milli Takımına çağrılmak ve ülkem için oynamak gerçekten muhteşem. Türkiye'de geçen sezon önemli bir sakatlık yaşamıştım ve kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Ayağımdan bir operasyon yaşadım ve sağlığıma kavuşmam uzun zaman aldı. Geçen yaz boyunca ne yapmak istediğim hakkında çok fazla şey düşündüm. Hatta hocamız John Herdman ile de kısa bir sohbette bulundum ne yapmak istediğim ve onun benden ne istediğin hakkında. Onunla konuşmak bana gerçekten çok iyi geldi ve benden ne istediğini çok açıkça ifade etti. Gold Cup'ta oynamak benim için çok güzel olacak ve sonrasında ne olacak bakacağız. Muhtemelen son turnuvam olacak. Umarım Gold Cup'ta ülkemiz adına başarılı başarırız. Çünkü bunu tüm kariyerim boyunca çok özledim." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın Kanadalı Oyuncusu Atiba Hutchinson: Futbolu Beşiktaş'ta Bırakmak İstiyorum

"TÜRKİYE BİZİM EVİMİZ"

Sezon sonunda kendisini iyi hissetmesi halinde bir sezon daha futbol oynayabileceğini belirten Atiba, "Aklımda her zaman bir sezon daha oynamak var. Eğer Türkiye'de sezon sonu kendimi iyi hissedersem bir yıl daha oynayabilirim. Fakat birkaç ötesini yıl şimdilik düşünmüyorum. Şu anda oynadığım futbolla ilgileniyorum. Gelecek yaz ne olacak göreceğiz. MLS ile ilgili her zaman bir ihtimal vardır. MLS takımlarından ilgilenenler oldu ancak bunlar ciddi teklifler değildi. Dürüst olmak gerekirse Türkiye'de Beşiktaş'la biraz daha zamanım var. Bana çok şey kattılar. Türkiye benim gerçekten ikinci evim gibi oldu. Aklımda kariyerimi burada noktalamak gibi düşünce de var. Türkiye harika bir yer ve harika bir kültüre sahip. Üç oğlum burada dünyaya geldi. Eşim ise burayı gerçekten çok seviyor ve ayrılmak istemiyor. Türkiye bizim evimiz." diye konuştu.

Beşiktaş'ın Kanadalı Oyuncusu Atiba Hutchinson: Futbolu Beşiktaş'ta Bırakmak İstiyorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (1)

MALİ:

ADAM KRAL KİNG REİS BAŞKAN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title