Haberler

Aşk'ı Yaşarım Ama Konuşturtmam

Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki Yasak Aşklarının Faturasını Medyaya mı Kesecek ?

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ, DENİZ SEKİ YASAK AŞKLARININ FATURASINI MEDYAYA MI KESECEK ?

Uzun bir süredir medyanın ana konusu olan Deniz Seki-Hüsnü Şenlendirici aşkı gündemden hiç düşmedi. Deniz Seki-Hüsnü Şenlendirici aşkı ilk kez görüntülendiğinden beri her gün bir gelişme yaşandı ve yaşanmaya da devam ediyor.

Bu yasak aşkı öğrenen Hüsnü'nün eşi Nazire Şenlendirici, önce Deniz'in evini bastı. Ardından da boşanmayacağını açıkladı. Sonrasında Nazire'nin kardeşleri Hüsnü'ye saldırdı. Aile içinde yaşanan bu kavga karakollarda son buldu. Nazire Hanım, her boş kaldığında Deniz'in evine baskınlar düzenledi. Daha sonrasında Nazire Şenlendirici nafaka talebinde bulundu ve hemen akabinde nafakadan vazgeçti. Deniz ile Hüsnü gizli gizli buluştukları mekanlardan kovuldular. Derken, bu yasak aşk yaşayan iki ünlü şimdi yaşadıkları yasak aşkla ilgili yasaklama getiriyorlar.

Pazartesi günü, Deniz Seki ile Hüsnü Şenlendirici yaşadıkları yasak aşkla ilgili haber yapan medyaya haber yasağı getirme kararı aldılar.

Yasak aşka devam! Yasak aşk haberi yapmaya yasak!

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title