Haberler

Gözü Dönmüş Cani, Arkadaşlık Teklifin Kabul Etmeyen Genç Kızı Bıçakladı

Güncelleme:

Erzurum'da markette çalışan genç kız, arkadaşlık teklifine "Hayır" yanıtı verdiği kişi tarafından arkadaşlarının gözü önünde bıçaklandı.

Erzurum'da, markette çalışan C.T. adlı genç kız, arkadaşlık teklifini kabul etmediği, daha önce aynı iş yerinde çalışan Murat Yıldırım tarafından bıçaklandı. Saldırı anı, marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

TEKLİFİNE "HAYIR" YANITI VERDİ

Olay 13 Ekim Cumartesi günü saat 16.50'de merkez Aziziye ilçesi, Dadaşkent semtindeki markette meydana geldi. Daha önce aynı markette çalışan Murat Yıldırım, eski mesai arkadaşı C.T.'ye arkadaşlık teklifinde bulundu. C.T., Yıldırım'ın teklifine "Hayır" yanıtı verdi.

ARKADAŞLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLADI

Genç kızın yanıtına öfkelenen Murat Yıldırım, hızla markete girerek, sebze reyonunda çalışan C.T.'nin üzerine yürüdü. Yıldırım, daha sonra çıkardığı bıçağı, müşterilerin ve diğer çalışanların gözü önünde genç kıza art arda sapladı. C.T.'yi 3 yerinden bıçaklayan Yıldırım, personel tarafından etkisiz hale getirildi.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Saldırı anı ise marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kız kaldırıldığı hastanede yapılan muayenesinde bıçağın sol göğsünden ve sırtından olmak üzere 3 ayrı yerden isabet ettiği belirlendi.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Murat Yıldırım, polisteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. C.T. ise tedavisinden sonra taburcu edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (134)

UZUN VE YAKIŞIKLI:

KADIN MİLLETİNİN ANLADIĞI DİLDEN KONUŞMUŞ ADAM ONA HAYIR BUNA HAYIR BAZEN BENDE KENDİMİ ZOR TUTUYORUM

5
59
yanıtYanıtla
Bendeniz:

Allah sizin gibileri yok etsin

yanıt21
yanıt4
İAK:

EVRİMİNİ TAMAMLAYAMAMIŞSIN.

yanıt8
yanıt2
adammm:

BENDENİZ ADAM HAKLI ASIL ONA HAYIR BUNA HAYIR DİYEN ERKEKLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATAN SÖZ VERİPTE BULUŞMAYAN KARI VE KIZLARI YOK EKSİN

yanıt2
yanıt7
nuri:

sende öküzsün sensda o şerefsizede anlayacağınız dilden cevap vermeli

yanıt4
yanıt1
SANA İNAT:

KISA VE TİPSİZ o kadını bıçaklayan da sen de adam değilsiniz açık ve net.

yanıt4
yanıt2
gazteci:

şimdi suçlu kim o cani adammı yoksa devletmi. . kardeşim suç işleyeni vinçle sallandır bakalım kimse suç işleyebilirmi

31
3
yanıtYanıtla
tipe bak:

tipe bak, adama ateş etsen mermi yön değiştirir.

31
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

YOBAZ ŞEHİR MEDENIYET SIFIRR

19
11
yanıtYanıtla
Dadasoğlu:

baban yobaz senın

yanıt6
yanıt2
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title