Haberler

Arkadaşının alkol aldığı anı paylaşan Sıla'ya tepki: Deprem oldu haberin var mı?

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla önceki akşam yaşadığımız Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından sosyal medya hesabından arkadaşları ile olan fotoğrafını paylaştı. Takipçileri ünlü şarkıcıyı yaşanan zor günlerde vurdumduymazlıkla suçladı. Birçok takipçi Sıla'ya "Elazığ'da deprem oldu, haberin var mı?" sorusunu sordu.

Türkiye, önceki akşam saat 20.55'te Elazığ'dan gelen son dakika deprem haberiyle sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde ünlü şef Hazer Amani ile dünyaevine giren Sıla ise bu acılı günde sosyal medya hesabı Instagram'dan arkadaşlarının alkol aldığı fotoğrafı paylaştı. Şarkıcının paylaşımı kısa sürede tepki çekti.

DEPREME DAİR BİR PAYLAŞIM GELMEDİ

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem, Malatya, Diyarbakır, Tunceli, Mardin, Bingöl, Bitlis, Batman, Suriye ve Irak'tan hissedildi. Birçok binanın yıkıldığı deprem bölgesinde birçok vatandaş hayatını kaybetti. Tüm Türkiye'nin yasa boğulduğu ve binlerce kişinin acısını paylaştığı olayda ünlü şarkıcı Sıla'dan depreme dair paylaşım gelmedi.

Arkadaşının alkol aldığı anı paylaşan Sıla'ya tepki: Deprem oldu haberin var mı?

PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

Sıla, arkadaşının elinde kadehle çekilmiş fotoğrafını "Benim biricik Tubi'm o. İyi gün, kötü gün, vasat gün, sır gün (!) Her daim iyi ikili olacağız. Bir de dün 30'una bastı, iyi mi!" notuyla paylaştı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımının altı eleştiri yorumlarıyla doldu taştı.

Arkadaşının alkol aldığı anı paylaşan Sıla'ya tepki: Deprem oldu haberin var mı?

DUYARSIZLIKLA SUÇLANDI

Birçok takipçi, Sıla'ya "Elazığ'da deprem oldu, haberin var mı?" sorusunu sordu. Sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcıyı herkesin kenetlenip tek yürek olduğu bu zor günde duyarsızlıkla suçladı.

Arkadaşının alkol aldığı anı paylaşan Sıla'ya tepki: Deprem oldu haberin var mı?

Arkadaşının alkol aldığı anı paylaşan Sıla'ya tepki: Deprem oldu haberin var mı?

Arkadaşının alkol aldığı anı paylaşan Sıla'ya tepki: Deprem oldu haberin var mı?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Elazığ Haberler

500

Yorumlar (129)

sanene:

Ne alakası var şakamısınız siz? İstediğini paylaşır kadın. Dünyanın her an her yerinde bir sürü deprem oluyor, bir sürü insan ölüyor öldürülüyor? Ozaman umrunuzda değildi de şimdi mi aklınıza geldi duyar kasmak? Siz gece eşinizle sıcak dakikalar geçirirken, arkadaşınızla 2 tek atarken, balkonda sigara keyfi yaparken dünyanın kaç yerinde kaç insan ölüyor öldürülüyor ozaman sizin bu yaptığınız da aynı şey?Birini eleştirirken önce aynaya bakın.

26
114
yanıtYanıtla
elaziz:

tam bir gerizekalısın

yanıt0
yanıt4
Sana ne diyen deyyusa:

Böyle acılı günlerde stediğini paylaşmaması gerekir. Gerçi senin gibi hiç bir şey olmamışcasına davranan karaktersizlerde az değil bu ülkede ama dünyanın kaç yerinde tabiki her an ve zamanda çok daha kötü şeyler oluyor ama burası bizim yerimiz ve bizim yakınımızda bir. ok. Yani deyyusluk yapma.

yanıt1
yanıt2
Gül:

Ne bizim kültürümüze neden insanliga yakisan bir tavir! Ama sizin kültürünüze uygunmus ne bilelim? Sizin cenaze nerden cikiyor acaba?

yanıt12
yanıt2
Aksekili:

Hekes istedigini yapasin ama milletin Gözüne sokmana gerek yok, ve zaten gündemde olay yaratmak icin böyle senoryalar, ignorlayin gitsin

yanıt14
yanıt3
bence sanane:

mesele yapması değil , bunu paylaşması. Vatanım dediğin topraklarda yasanan deprem acısı elbete hayatının akışını bozdurmayacak, ama bu dönemlerde biraz daha paylaşımlarına dikkat etmelisin. O esiri olduğun sosyal medyadan az kafanı kaldır, bırak milletin gece eşi ile ne yaptığını düşünmeyi . Azıcık insan ol yada insan gibi görünmeye çalış yeter. Ha bunlarıda yapamazsan susmak da bir erdemdir.

yanıt51
yanıt7
uffucksss:

umarım başına bir sıkıntı geldiğinde akrabaların bir tarafına buzlu badem sokup parti yapmazlar. . . şunu anla ki ; zor zamanında uzaktakilerin ne yaptığı umruna gelmez ama yakınlarından destek beklersin. boş adam.

yanıt36
yanıt7
Kafkas karslı:

Şüphesiz Allah iyiliği adaleti akrabaya bakmayı emreder kötülüğü fenalığı ve azgınlığı yasaklar düşünüp tutarsınız diye sizlerle böylece öğüt veriyor sadaka Allah azim. ( bu ayet yeterli cevap sanırım)

yanıt26
yanıt9
A.D:

Gerçekten duygularıma tercüman oldunuz

yanıt5
yanıt10
Eeee:

Hoşsun ama boşsun yazık sana ot geldin saman gidiyorsun. . .

yanıt15
yanıt4
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title