Haberler

Arıca ile El Sıkışan Gaziantepspor Yönetiminde Transfer Hareketi Başladı

Gaziantepspor'da Walter Zenga'dan Boşalan Teknik Direktör Koltuğuna Erdoğan Arıca Otururken, Transfer Çalışmaları da Başladı. Yönetimin, Fransa'nın Bordeux Takımında Oynayan 29 Yaşındaki Affanau ile Her Konuda Anlaşma Sağladığı Bildirildi.

Gaziantepspor'da Walter Zenga'dan boşalan teknik direktör koltuğuna Erdoğan Arıca otururken, transfer çalışmaları da başladı. Yönetimin, Fransa'nın Bordeux takımında oynayan 29 yaşındaki Affanau ile her konuda anlaşma sağladığı bildirildi.

2000-2001 sezonunda ilk kez Gaziantepsporda görev yapan Erdoğan Arıca, 6 yıl aradan sonra kırmızı-siyahlı kulüple yeniden anlaştı. Teknik direktör Walter Zenga'yla olan sözleşmenin karşılıklı feshedilmesi sebebiyle teknik direktör arayışına giren yönetim kısa süren görüşmelerden sonra Arıca ile el sıkıştı.

Gaziantepspor'daki mesaisine bugün kamp dönemiyle başlayan Arıca'nın yönetim tarafından gönderilmesi düşünülen Erdal Güneş, Erdal Kılıçarslan, Krita ve Ali Bayraktar'ı kampa çağırdığı öğrenildi. Arıca'nın bu futbolcuları izledikten sonra nihai kararı vereceği bildirildi.

Teknik direktör sorununu Arıca ile çözen Gaziantepspor, takımı güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin, ilk olarak Fransa'nın Bordeux takımında forma giyen 29 yaşındaki Affanau'yla her konuda anlaşma sağladığı bildirildi. Üç yıllık anlaşma sağlanan Affanau'nun, ilerleyen günlerde Antalya kampına katılacağı belirtildi.

Kırmızı-siyahlı yöneticilerin, Brezilyalı bir futbolcu ile prensipte anlaşma sağladığı, bu futbolcunun da bir aksilik olmadığı takdirde ilerleyen günlerde Antalya kampına katılarak sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Gaziantepspor Genel Sekreteri Sermet Atay, ligi çok iyi tanıyan bir hocayla anlaştıklarını belirterek, "Takımda eksik mevkileri de yapacağımız transferlerle gidereceğiz. İkinci yarıya çok daha güçlü bir kadro kuracağız" dedi.

(ST-İK-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title