Haberler

Arda: "Yaklaşık İki Hafta Sonra Antrenmanlara Başlayabileceğim"

Dha Spor - Galatasaray'ın Yıldız Futbolcusu Arda: "Yaklaşık İki Hafta Sonra Antrenmanlara Başlayabileceğim"

DHA SPOR - GALATASARAY'IN YILDIZ FUTBOLCUSU ARDA: "YAKLAŞIK İKİ HAFTA SONRA ANTRENMANLARA BAŞLAYABİLECEĞİM"

"BASINDA YER ALAN YANLIŞ AMELİYAT HABERLERİ GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

ARDA TURAN, NIKE'IN YENİ KRAMPONU TARAFINDAN ÖZEL ÜRETİLEN CTR360 MAESTRİ II ELİTE KRAMPONUNU TANITTI

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, Spor Giyim Firması Nike tarafından özel olarak üretilen Nike CTR360 Maestri II Elite kramponunu tanıttı. Sarı kırmızılı futbolcu Beylikdüzü Torium AVM'de bulunan Nike mağazasında gerçekleşen toplantıda katılan yıldız futbolcu Arda Turan sakatlığıyla ilgili soruları yanıtladı.

Yaklaşık iki hafta sonra antrenmanlara başlayabileceğini söyleyen Arda, "Ağrılarım devam ederse bu süre uzayabilir. Kendimi iyi hissedersem form tutmaya başlarım. Diğer taraftan basında yer alan yanlış ameliyat haberleri gerçeği yansıtmıyor. Ben sadece fıtık ameliyatı oldum. Bu fıtık ameliyatının amacı Pubis'ime baskı yapan fıtığı aldırmaktı. Bunun içi yanlış ameliyat gibi bir olay gerçek değil" dedi.

Sarı kırmızılı futbolcu A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası finallerine katılma şansıyla ilgili olarak ise "Gerçekçi olmak gerekirse Almanya artık grup birinciğini garantiledi diyebiliriz. Bundan sonra bizim amacımız grubu ikinci bitirerek Euro 2012'ye katılmak olacak. Fakat önümüzde de Belçika ve Avusturya gibi çok ciddi rakiplerimiz var. Bu süreçte toparlanarak gruptan çıkmaya çalışacağız" diye konuştu.

Ayrıca Arda Turan tanıtım sırasında kontrolü ele geçirmek ve fark yaratmak isteyen futbolcular için yeni bir krampon tasarlandığını belirterek, "Kontrol, her zaman futbolun en temel kurallarından biri olmuştur. Nike CTR360 Maestri II Elite de maç sırasında kontrolü eline geçirmek ve fark yaratmak isteyen benim gibi futbolcular için tasarlanmış bir ürün. Pas alma ve verme, topu kontrol etme ve etkili bir şekilde ayağından çıkarma sırasında çok iyi bir kontrol sunuyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title