Haberler

Arapların Bal Talebine Etabal Atağı

Güncelleme:

Son yıllarda yoğunlaşan Arap turizmi Türk balına olan ilgiyi arttırırken Arap turistlerin bu talebine karşılık hizmet ağını genişleten Etabal, yeni mağazası için kolları sıvadı.

Özellikle Dubai ve Katar emirlerine bal gönderdiklerini söyleyen Etabal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağran Aksoy, Arap coğrafyasından aldığımız ham bal taleplerine karşılık hem kendi butik hizmet yapımızı muhafaza edebilmek hem de ülkemize kazandırmak için böyle bir yatırıma başvurduk dedi. Böylelikle 1985'den beri Türkiye'nin ham bal ve arı ürünleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Etabal, sunduğu butik hizmet anlayışını Arapların Türkiye'deki en önemli yatırımı olarak kabul edilen Emaar AVM'ye taşıdı.

Yaşanan Arap turizmi patlaması Türk balına olan ilgiyi arttırıyor. Türkiye'de premium ham bal ve arı ürünleri üreticisi olarak kendi sektöründe 33 yılı geride bırakan Etabal, Arap turizminin bu talebine karşılık mağaza ağını genişletiyor. Firma Arapların Türkiye'deki en önemli yatırımlarından biri olarak kabul edilen Emaar AVM'de açtığı yeni mağaza ile butik hizmet anlayışını sürdürürken Arapların Türk balı talebine alternatif bir adres olmayı hedefliyor.

Emaar AVM'nin Ortadoğu'ya açılmak için güzel bir lokasyon olduğunu dile getiren Etabal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağran Aksoy, ''Arap dünyasının Türk balına olan ilgilisi bu mağazayı açmamıza sebep oldu. Özellikle Dubai, Katar ve Arap coğrafyasından ciddi talepler alıyoruz. Emirlere kendi balımızı gönderiyoruz. Hatta kendi ülkelerinde bizim mağazamızı açmak isteyenler var. Ancak kurulduğumuz ilk günden bu yana devam ettirdiğimiz butik hizmet anlayışını devam ettirebilmek için böyle bir şeyi düşünmedik. Bu talebi Emaar'a açtığımız mağaza ile karşılamayı hedefliyoruz.'' dedi.

''KENDİ ÜLKEMİZDE HİZMET VERMEYİ TERCİH ETTİK''

Ülkemize yatırım yaptık diyen Ahmet Bağran Aksoy şöyle devam etti; ''1985'ten günümüze vermiş olduğumuz butik hizmet anlayışını büyütüyoruz. Özellikle son yıllarda yaşanan Arap turizmi balımıza olan ilgiyi ciddi anlamda arttırdı. Hem Arap dünyasından gelen yurtdışı siparişleri hem de özellikle sırf bizim balımızı yemek için gelen Arap sayısı oldukça fazla. Arapların bu talebini onların coğrafyasında açılacak olan franchiselar yerine kendi ülkemizde açtığımız bu mağaza ile karşılamayı hedefliyoruz. Araplar artık bizim balımızı yiyor. Ciddi oranda satışlar yapıyoruz. Açtığımız bu mağaza sayesinde Araplar için en doğru adres olmayı hedefledik.'' açıklamasında bulundu.

''ARAPLAR EN ÇOK VÜCUDU ZIRHLAYAN ÖZEL KARIŞIM KÜRÜ ALIYOR''

Arapların en çok özel premium ham ballara ilgi gösterdiğini dile getiren Ahmet Bağran Aksoy, ''Yoğun olarak Araplara Etabal Premium, Etabal Gold ve vücudu zırhlayan özel karışım kürü satıyoruz. İçeriğinde; 500 gram ham bal, 100 gram polen, 100 gram arı sütü ve 20 gram propolis olan bu özel karışım kürü, vücudu adeta zırhlıyor. Vücuda doğal bir enerji veren ve birçok hastalıktan koruyan bu küre ilgi gösteren Araplar her defasında bizlere teşekkür ediyor.'' ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dubai Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title