Haberler

Aranan Şahsı "Şüpheli Paket" Yakalattı

"Yalan Beyanda Bulunmak" Suçundan Aranan Şahıs, Taksim Meydanı'na Bıraktığı Şüpheli Paket Bomba Sanılınca Yakayı Ele Verdi. Bomba İmha Uzmanlarının Açtığı Paketten Çay ve Şeker Çıktı.

"Yalan beyanda bulunmak" suçundan aranan şahıs, Taksim Meydanı'na bıraktığı şüpheli paket bomba sanılınca yakayı ele verdi. Bomba imha uzmanlarının açtığı paketten çay ve şeker çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay Taksim Meydanı'ndaki otobüs duraklarında saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Duvar kenarına paket bırakıp giderken yakalanan Bilal B, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polislere paketin içerisinde çay ve şeker olduğunu söyleyen şahsın Genel Bilgi Taraması'nda (GBT) "yalan beyanda bulunmak" suçundan arandığı öğrenildi. Şahsın ifadesine inanmayan polisler, paketin bomba olabileceği şüphesiyle çevrede geniş güvenlik önlemi alarak bomba imha ekiplerini çağırdı. Bu

sırada ekip otosu içerisinde bekletilen şahıs, olay yerine gelen uzman ekiplere de aynı ifadeyi verdi. Uzman ekiplerin özel donanımlı kıyafetle açtığı paketten, Bilal B.'nin ifadesinde söylediği gibi çay ve şeker çıktı.

Polis, bomba sanılan paketi ekip otosuna koyarak şahısla birlikte polis merkezine götürdü.

(CİN-ED-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title