Haberler

Aranan Hırsızlık Zanlısı, Cezaevine Ziyarete Gidince Yakalandı

Bursa'da Pazarlamacıya Ait Kamyonetin İçerisinden Çok Sayıda Fırın, Set Üstü Ocak ve Ütü Çalan Hırsızlık Zanlısı, Akrabasını Ziyaret Etmek İçin Gittiği Cezaevinde Kimlik Kontrolünden Geçerken Yakalandı.

Bursa'da pazarlamacıya ait kamyonetin içerisinden çok sayıda fırın, set üstü ocak ve ütü çalan hırsızlık zanlısı, akrabasını ziyaret etmek için gittiği cezaevinde kimlik kontrolünden geçerken yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Kızyakup Mahallesi Dayıoğlu Hamamı'nın önüne 34 BS 3822 plakalı kamyonetini park eden pazarlamacı Yavuz Kaplan, müşterilerini dolaşmak için aracın yanından ayrıldı. Bu sırada kamyonetin yanına gelen F.Ö. (24), sürgülü kapısını tornavidayla açtığı kamyonetin içerisinden 10 adet davul fırın, 6 adet set üstü ocak, 11 adet ütü, 1 adet kahvaltı seti,1 adet mutfak setini alarak kayıplara karıştı. Kaplan'ın başvurusu üzerine soruşturma başlatan polis, hırsızlık zanlısı şahsın peşine düştü. Olayın üzerinden 10 gün sonra Bursa Cezaevi'nde tutuklu olan bir yakınını ziyaret etmeye giden F.Ö, kimlik kontrolünde arandığı belirlenince yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından adliyeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(UU-İHS-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title