Haberler

Appiah Aşka Geldi

F.bahçe Formasından Aylardır Uzak Kalan Tecrübeli Futbolcu, Avrupa'da Başarılı Olacağız. Cazip Tekliflere Rağmen, Kaldım. Roberto Carlos ile Oynayacağım İçin Heyecanlıyım" Diye Konuştu.

F.Bahçe formasından aylardır uzak kalan tecrübeli futbolcu, Avrupa’da başarılı olacağız. Cazip tekliflere rağmen, kaldım. Roberto Carlos ile oynayacağım için heyecanlıyım" diye konuştu.

SAKATLIĞI nedeniyle sezon başından beri Fenerbahçe formasından uzak kalan Stephen Appiah, Avrupa’daki kulüplerden transfer teklifleri aldığını ancak kendi değerlendirmesini yaptıktan sonra sarı lacivertli takımda kalmaya karar verdiğini söyledi. Fenerbahçe Gazetesi’ne verdiği ve kulübün resmi internet sitesinde de yayınlanan röportajında Appiah, hiçbir zaman Fenerbahçe’den gideceği yönünde basına demeç vermediğini kaydederek, "Bu dosya benim için kapandı ama ne yazık ki medyada spekülasyonlar devam etti" dedi.

Oynamamak üzüyor

Appiah, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalmasının huzursuzluğunu da yaşadığını belirterek, şöyle devam etti: "Her şeyden önce futbolu seven bir insanım. Oynayamadığım her maçta stada gidiyorum. Böyle anlarda sahada olmamak beni üzüyor. En yakın zamanda formama kavuşarak, Fenerbahçe taraftarını tekrar kucaklayacağım" dedi. Ganalı yıldız, dünyaca ünlü Roberto Carlos ile birlikte oynayacağı için heyecanlı olduğunu da söyledi. Carlos’un dünyanın en iyi oyuncularından biri olduğunu vurgulayan Appiah, "Bütün dünyanın saygısını kazanmış, dünyanın en iyi futbolcularından biri. Oynadığı takımlardaki diğer futbolcular da benim hissettiklerimi hissediyorlar. Örnek olarak David Beckham" şeklinde konuştu.

Grupta favoriyiz

Fenerbahçe’nin, Şampiyonlar Ligi’ndeki şansını da değerlendiren tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: "Gruptaki diğer takımlar hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Futbol sadece ağızdan çıkan laflarla yürümüyor. Kesinlikle bütün diğer takımlar gibi bizim de şansımız var. Biz de grup favorisiyiz. Hocamıza haksız eleştiriler yapılıyor. Zico, Maradona olsun, Pele olsun, bütün efsane futbolcularla birlikte anılır. Futbolculuk kariyerine çok büyük bir saygım var. Ayrıca bunun dışında çok iyi bir insan. Hocalığına gelince, hocalığına da çok büyük bir saygım var. Alex’in kaptanlığı ise beni çok sevindirdi." Appiah, İstanbul’da yaşamaktan mutlu olduğunu, Türk yemeklerinden kebabı çok sevdiğini ve İbrahim Tatlıses ile Kenan Doğulu hayranı olduğunu da kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title