Haberler

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti’den yeniden aday olan Hakan Tütüncü, eşi Dr Ayşe Tütüncü ile Varsak Şelale Mahallesi'nde katıldığı açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti'den yeniden aday olan Hakan Tütüncü, eşi Dr Ayşe Tütüncü ile Varsak Şelale Mahallesi'nde katıldığı açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, mahalle sakinleri ile 2218 Sokak'taki toplantıda bir araya gelirken, 5 yıllık hizmetlerini anlattı. "Sizler, 5 yıl boyunca bizi, 11 yıl boyunca da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, bağrınıza bastınız, başınıza taç ettiniz. Allah sizden razı osun" diyen Başkan Tütüncü, Türkiye'nin çetin bir dönemden geçtiğini söyledi. Başkan Tütüncü, "Bu dönem aynı zamanda, Türkiye'nin, dünyada lider ülke olmasını isteyenlerle, hayır, Türkiye lider ülke olmasın, parasında bol sıfırlar olsun, vatandaşları itibarsız olsun diyenlerin mücadele ettiği bir dönemdir. O bakımdan 30 Mart seçimleri, hepimizin ülkemizin ve milletimiz için büyük düşüneceği, en güzel şekilde değerlendirme yapacağı ve bu değerlendirme göre oy kullanacağı bir seçim olacak. Sadece belediye başkanlarını seçmeyeceksiniz. Bu seçimde, 11 yıl boyunca gecesini gündüzüne katan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da bir selam göndereceğiz" dedi.

Varsak Şelale Mahallesi'nin ciddi bir hizmet aldığına işaret eden Başkan Tütüncü, "Varsak, Varsak olalı böylesi hizmetleri görmedi. Biz hizmetlerimizle konuşuyoruz. Bugün Varsak'ta, bir metrekare toprak satılmadan asfaltlar, yollar, parklar yapılmış, bulvarlar açılmış en güzel hizmet binaları inşa edilmiş. Kepezpark Varsak gibi bir proje, Antalya'ya Varsak'tan armağan edilmiş. Muhalefetin işi çok zor. Neden? Muhalefet bunu yapacağım diyor, Kepez Belediyesi o vaat edileni çoktan yapmış" diye konuştu.

Toplantıya Kepez Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Güliz Yılman, Serhat Demir, Rüştü Peker, Hasan Demir ve Mehmet Yarbaş, Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan da eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Ak Parti Antalya Varsak Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title