Haberler

Antalya: Alanya'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Meydana Gelen Trafik Kazasında, Araçta Sıkışan 2 Kişi Ağır Yaralandı.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, araçta sıkışan 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza D-400 karayolu üzerinde Tosmur Kavşağı'nda meydana geldi. 07 UD 414 plakalı otomobiliyle Kestel istikametinden Alanya yönüne gitmekte olan Mesut Çelik (29), Tosmur'dan Mahmutlar istikametine gitmekte olan Hüseyin Durna (32) yönetimindeki 07 NKU 42 plakalı özel halk otobüsüyle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Mesut Çelik ve araçta bulunan Kadir Demirel (20), araç içerisinde sıkışarak ağır yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları araçtan çıkartmaya çalışırken, 112 Acil Servis ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi araçta yaptı. Kesici makaslar yardımıyla araç içerisinden çıkartılan yaralılar, Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mesut Çelik Özel Can Hastanesi'ne, Kadir Demirel ise Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Her iki yaralının da durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kazanın düzensiz çalışan sinyalizasyon yüzünden meydana geldiği öğrenildi. Otobüs şoförü Hüseyin Durna ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title