Haberler

Antalya: Akev Kolejinde Eğitim Seminerleri

Akev Koleji'nde Düzenlenen "Çocuklarlarımızla Karşılaşabileceğimiz Olası Problemler" Konulu Seminerde Öğretmen, Öğrenci ve Veliler Biraraya Geldi.

AKEV Koleji'nde düzenlenen "Çocuklarlarımızla Karşılaşabileceğimiz Olası Problemler" konulu seminerde öğretmen, öğrenci ve veliler biraraya geldi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adil Türkoğlu, özellikle çocukların başarılı olmaları için uygulanacak sistemler ile ders çalışma, zamanı iyi kullanma, sınav başarısı ve sınav kaygıları konularını anlattı. 21. yüz yılın yeni bir eğitim çağı olacağına dikkat çeken Prof. Dr. Adil Türkoğlu, "Türkiye'nin dört bir yanında bu tip eğitimler veriyorum. 21. yüzyılda eğitim çok farklı bir yapı içerinde. Artık eski eğitim ve öğretim yok. Özellikle eğitim sistemlerine kentleşme, kolektif çalışma, ekonomi, otamatizasyon, küreselleşme, girişimcilik ve bilgi toplumu üzerinde kurulu olacaktır. Bu çağda gençlerde aranılacak özellikler de öğrenme becerisi, analiz sentez ve değerlendirme gibi bilişsel beceriler, merak ve yaptığı işe tutku, hızlı karar verme etkili olacaktır" dedi.

Seminer sonunda AKEV Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek, Türkoğlu'na teşekkür plaketi verdi.

(ŞT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title