Haberler

Ankaraspor'da Toplu İmza Töreni

Ankaraspor, Trabzonspor'dan Takas Karşılığı Kadrosuna Kattığı Mehmet Yılmaz, Adem Koçak Ve Adrian Djokaj'ı Bugün Düzenlenen Törenle Renklerine Bağladı.

Ankaraspor, Trabzonspor`dan takas karşılığı kadrosuna kattığı Mehmet Yılmaz, Adem Koçak ve Adrian Djokaj`ı bugün düzenlenen törenle renklerine bağladı.

Altınpark Belediye Evi`nde gerçekleştirilen törene kulüp 2. başkanı Ufuk Baloğlu, futbol şube sorumlusu Ahmet Gökçek ile Trabzonspor`dan transfer edilen Mehmet Yılmaz, Adem Koçak, Adrian Djokaj katılırken, başkent ekibinin daha önce sözleşme imzaladığı Devran Ayhan, Bilal Kısa, Murat Akyüz, Murat Tosun ve Anıl Taşdemir de basına tanıtıldı. Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek, yeni sezon öncesinde teknik ve idari kadroda birtakım değişikliklere gittiklerini belirterek, ¨Geçen yıl yaşadığımız sıkıntıları bu sezon yaşamak istemiyoruz. Bunun için de büyük değişiklikler yaptık. Yeni transferler Ankaraspor`u hak ettiği yere getirecektir¨ dedi.

Yeni transferlerden Mehmet Yılmaz ise gelmeyi düşündüğü takımlardan birine transfer olduğunu dile getirerek, ¨Ben ve yeni gelen arkadaşlarım bu sezon güzel işler yapmak istiyoruz. Başarılı olacağımıza inancım tam¨ diye konuştu. Ankaraspor`a 1 yıllığına kiralık olarak gelen Djokaj da bugünün kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, mavi-beyazlı takımda güzel bir sezon geçireceğine inandığını kaydetti. Başkent ekibi, Mehmet Yılmaz ile 2, Adem Koçak ile 3, Djokaj ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title