Haberler

Ankara: Seri Katiller Yakalandı

Bursa, Sakarya, Kocaeli ve Mersin'de, Üç Gün İçerisinde Dört Kişiyi Öldüren Seri Katiller, Ankara'da Gerçekleştirdikleri Son Cinayetlerinin Ardından Jandarma Ekipleri Tarafından Yakalandı.

Bursa, Sakarya, Kocaeli ve Mersin'de, üç gün içerisinde dört kişiyi öldüren seri katiller, Ankara'da gerçekleştirdikleri son cinayetlerinin ardından jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Türkiye'nin çeşitli illerinde işledikleri cinayetlerle seri katiller olarak ülke gündemine yerleşen iki zanlı, bu sabah Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi'ne bağlı Çeltikçi kasabasında yakalandı. Mersin'de sahibini öldürdükleri aracı gasp eden zanlılar, daha sonra Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde iki benzinlik görevlisini öldürdükten sonra olay yerinden kaçarak kayıplara karışmıştı. Zanlıların benzinlik içerisinde güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinden yola çıkan güvenlik güçleri, Ankara ve çevre ilçelerde geniş çaplı bir operasyon başlattı. Zanlıların Gölbaşı'nda işledikleri cinayetin ardından olay yerinden kaçtıkları aracı Çeltikçi yakınlarında ateşe verdiği bilgisinin ardından bölgede arama yapan jandarma ekipleri, zanlıları yaya olarak yürürken kıskıvrak yakaladı. Jandarma karakoluna götürülen zanlıların üzerinden çok sayıda kimlik çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title