Haberler

Ankara: Özel Harekat Polisinin Adliyede Vurulması

Ankara Adliyesi'nde Dünkü Silahlı Kavgada Ağır Yaralanan ve Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybeden Özel Harekatçı Polis Memuru Osman Özdemir, Sevenleri ve Meslektaşlarının Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Ankara Adliyesi'nde dünkü silahlı kavgada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden özel harekatçı polis memuru Osman Özdemir, sevenleri ve meslektaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün Yenimahalle'deki merkezinde düzenlenen törene, Özdemir'in ailesi, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ile çok sayıda üst düzey emniyet görevlisi ve meslektaşları katıldı. 35 yaşında eşinin ve bir akrabasının ölümüne neden olan alkollü sürücüyle mahkemede girdiği tartışma sonrası vurularak hayatını kaybeden Özdemir'in 2 küçük oğlu Emre ile Muhammed'in de babaları için düzenlenen törende yer alması yürekleri dağladı. Özdemir'in yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Özgeçmişinin okunmasının ardından Özdemir için dua edildi. Meslektaşları tarafından Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden selamlanarak uğurlanan Özdemir, Karşıyaka Mezarlığı Cami'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title