Haberler

Ankara Büyükşehir'den Muhteşem Konserler

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca "Sanatın da Başkenti Ankara" Sloganıyla Başlattığı Kültürel Etkinlikler Devam Ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca "Sanatın da Başkenti Ankara" sloganıyla başlattığı kültürel etkinlikler devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralıların sosyal yaşamına ve kent kültürüne renk katmak için düzenlediği etkinlilere "Derin Köklerin Türküleri" ve "Elvis Presley Şarkıları" konserleriyle devam ediyor. "Derin Köklerin Türküleri" programı 5 Mayıs Pazartesi, "Elvis Presley Şarkıları" programı da 12 Mayıs Pazartesi günü Kocatepe Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de gerçekleştirilecek. Kent Orkestrası'nın Ocak ayı içerisinde düzenlediği "Derin Köklerin Türküleri Konseri" genel istek üzerine yeniden Ankaralılarla buluşuyor. Şef Kemal Günüç yönetimindeki konserde Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde solist Ümit Tokcan sevilen türküleri yorumlayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın bu ay içerisinde düzenleyeceği ikinci konserde ise rock'n roll müziğinin unutulmayan ismi Elvis Presley şarkıları yorumlanacak. 12 Mayıs Pazartesi günü Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri Kent Orkestrası ve solist Alper Cengiz seslendirecek.

(TS-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title