Haberler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu ile Birlikte...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu ile birlikte vatandaşlara aşure ikramında bulundu Ay yıldızlı ve 4 tonluk aşureyi kendi elleriyle vatandaşlara ikram eden başkan tuna, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıANKARA - Muharrem ayı nedeniyle...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu ile birlikte vatandaşlara aşure ikramında bulundu

Ay yıldızlı ve 4 tonluk aşureyi kendi elleriyle vatandaşlara ikram eden başkan tuna, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı

ANKARA - Muharrem ayı nedeniyle birlik ve beraberlik, kardeşlik ve paylaşmanın simgesi olan Aşure Günü'nde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, vatandaşlara aşure ikram etti.

Hacı Bayram-ı Veli Camii avlusunda 6 ayrı noktasında dualarla gerçekleştirilen aşure ikramında; Başkan Tuna'ya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'da eşlik etti.

4 tonluk aşure

Büyükşehir Belediyesi EGO mutfağında büyük bir titizlikle hazırlanan ay yıldızlı ve 4 tonluk aşure için 300 kilo aşurelik buğday kullanıldı.

Avluda bulunan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Tuna, hatıra fotoğrafı isteklerini de geri çevirmedi.

Esnaf ziyaretleri

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret eden Başkan Tuna, ANKESOB Başkanlar Kurulu Toplantısı'na da katıldı.

Yerel yönetimlerin esnafın taleplerini dikkate alması gerektiğini belirten Başkan Tuna, Ahilik geleneğinin önemine vurgu yaptı ve şöyle konuştu:

"Ahi Evran Hazretleri bu Ahilik müessesesini kurarken Anadolu topraklarında bu meslekleri geliştirirken bir şey daha yaptı o da Kur-an ve sünnet üzerine ahlak kurallarını da yerleştirmiş oldu. Ahilik geleneğinin temeli sağlam olduğu için bugün sizlerin vasıtasıyla gelecek nesillere aktarılması konusunda sizlere büyük görevler düşüyor. Yerel yönetimler olarak bizlere düşen de yeni talepleri, bir nizam, intizam dahilinde, bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkmadan adaletli bir şekilde gerçekleştirmek. Biz belediye olarak her zaman esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu bizim görevimiz, özellikle de belediyecilik anlamında da temel bir düstur vardır adaletten sapmamak. Bizim prensibimiz hiç kimseye farklı bir muamele yapamamak. Kimseye zulüm edemeyiz, adaletten sapamayız."

Çıkrıkçılar esnafı ile sohbet

Göreve geldiği günden itibaren ilçe ilçe esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Tuna, Ulus'un en işlek caddelerinden biri olan Anafartalar Caddesi'nde bulunan Çıkrıkçılar esnafını da ziyaret etti.

Çıkrıkçılar esnafıyla selamlaşan Başkan Tuna, tek tek ziyaret ettiği esnafla sıcak sohbetler gerçekleştirdi. Esnafın çay ikramlarını geri çevirmeyen Başkan Tuna'ya, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Gökşin'de eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tuna Ak Parti Ankara Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye, göreve gelir gelmez ilçe meydanındaki bayrak anıtını kaldırdı

CHP'li belediye, göreve gelir gelmez ilçe meydanındaki bayrak anıtını kaldırdı

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title