Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Etimesgut Belediyesi'nin Kent Merkezinde Başlattığı Proje Vatandaşlardan Tam Not Aldı.

Etimesgut Belediyesi'nin kent merkezinde başlattığı proje vatandaşlardan tam not aldı.

Vatandaşlar Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'a, "Sokağımıza yapılan alt ve üst yapı düzenlemesinden dolayı teşekkür ederiz" pankartı astı. Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, kent merkezini daha güzel ve modern bir hale getirdiklerinin altını çizerek, "Kent merkezi küçük bir yağmur yağdığı zaman sular altında kalıyordu. Burada bulunan esnafımız da bu durumdan olumsuz bir şekilde etkileniyordu" dedi.

Yıllardır atıl durumda bulunan bir sorunu daha çözmenin mutluluğunu yaşadığının altını çizen Yılmaz, göreve geldikleri günden beri yıllardır bekleyen sorunları çözdüklerinin altını çizdi. Kent Merkezi'nin modern, trafiksiz şehir kimliğine büründüğünü ifade eden Yılmaz, "Düzenleme çalışmaları sırasında dört sokağın altyapı çalışmaları da tamamlandı. Enerji hatları tamamen yeraltına alındı. Yağmur ve pis su giderlerini yenilendi. Kaldırım ve yürüme yolları renkli bordürlerle kaplandı" dedi. Işıklı su oyunlarının da yer aldığı Merkez'in tamamlanmasının ardından Etimesgut'un en gözde mekanlarından biri haline geldiğini belirten Yılmaz, ayrıca yenilenen kent merkezinde faaliyet gösteren işletmelerin işlerinin daha da açıldığını vurguladı.

Öte yandan, Kent Merkezi'nin modern hali vatandaşlardan tam not aldı. Esnaf işlerinin daha da arttığını belirtirken, teşekkürlerini kent merkezine astıkları "teşekkür pankartı" ile de duyurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title