Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Ankara Büyükşehir Belediyesi 11. dönem çocuk meclisi üyeleri, yaklaşan Babalar Günü dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e gömlek ve kravat hediye etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 11. dönem çocuk meclisi üyeleri, yaklaşan Babalar Günü dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e gömlek ve kravat hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi Ofis binasında gerçekleşen toplantıda, bir çocuk üyenin "Babanızı anlatabilir misiniz?" şeklindeki sorusu üzerine Gökçek,

"Rahmetli babamı çok severdim. Sert ve otoriter bir insandı. Siyasetçi ve Gaziantepli'ydi. Keçiören Belediye Başkanı olduğumda çok mutlu oldu, beni telefonla arayarak ağladı. Babam sadece 2.5 ay Belediye Başkanlığı'mı görebildi. Ben kendi çocuklarıma zaman veremiyorum. Anneniz ve babanız suçlu olsun siz haklı olun, ama onları kesinlikle kırmayın. Ailenizi ihmal etmeyin" şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yardımları hakkında çocuklara bilgi veren Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin yardımlarının dünyanın hiç bir yerinde olmadığını belirterek, "Bizim belediyenin ortalama 200 projesi var, en babayiğit belediyenin 20 projesi var" açıklamasını yaptı.

Gökçek, Ankaraspor'un yeni sezonda eski lige nazaran başarı sağlayacağını belirterek, "Şöhretli futbolcuları getirmek başarı sağlamıyor. Ankaraspor'u Kocaman ile savaşan bir takım haline getirdik. Yıldız futbolcu yerine 2. ve 3. ligde oynayan futbolcular alacağız. Siyasette top sizin ayağınızda, ama sporda top sizin ayağınızda olmuyor" dedi.

Bir gazetecinin "Dünya kupasında hangi takımlar final oynar?" şeklindeki sorusu üzerine de Gökçek, "Maçları pek seyredemiyorum, ama Almanya ile Brezilya final oynar" şeklinde cevap verdi.

Gökçek, dünyada ilk kez bir takımın 2 kalecisinin 2 milli takımda oynadığını dikkat çekerek, "Ankaraspor'un 2 kalecisi Jevric ve Faruk Gürsoy bizim kalecilerimiz. Faruk Gana milli takımın kalecisi Jevric Sırbistan Karadağ'ın kalecisi. Bu 2 kalecimiz çok iyi sergiledikleri futbolla göz kamaştırdı. Eğer bu 2 kalecimiz Galatasaray veya Fenerbahçe'de oynasalardı, medyada her gün haberlerini okurduk. Birilerinin kıskanmalarından dolayı meydana geldi" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title