Haberler

Anderson Talisca, Beşiktaş Şampiyonlar Ligine Gidemediği İçin Takımdan Ayrılmak İstiyor

Güncelleme:

İki sezondur Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca, siyah-beyazlı ekibin Şampiyonlar Ligine gidemeyecek olmasından dolayı takımdan ayrılmak istiyor.

İki sezondur Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Talisca ile siyah beyazlı kulübün yolları sezon sonunda ayrılıyor. Beşiktaş'ın 21 milyon Euroya Talisca'nın bonservisini alma hakkına sahip olmasına rağmen Brezilyalı yıldızın ayrılmak istediği iddia ediliyordu. Brezilya basını ise Talisca'nın Beşiktaş'tan neden ayrılmak istediğini açıkladı.

Brezilya basınına göre Serie A takımlarından Roma ile anlaşan Talisca, Beşiktaş'tan ise seneye Şampiyonlar Ligi'ne gidemediği için vazgeçti.

EVERTON TEKLİFİNİ DE KABUL ETMEDİ

Gelecek sezon kesinlikle Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen 24 yaşındaki yıldız futbolcunun bu nedenle Beşiktaş'tan ayrılacağı açıklandı. Talisca'nın Everton'dan gelen teklifi de İngiliz kulübün Şampiyonlar Ligi'nde olmaması nedeniyle geri çevirdiği kaydedildi.

Bu sezon Beşiktaş forması ile toplam 46 maça çıkan Talisca, 19 gol ve 5 asistlik bir performans ortaya koydu. Talisca, Beşiktaş ile bu sezon çıktığı 8 Şampiyonlar Ligi maçında da 4 kez ağları havalandırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500

Yorumlar (17)

Sinek Hamdi:

Ulan kıç siz österspora ve Vardaridmanocağına yenilip elenmedinizmi şimdi çıkmış şamp. ligi üçüncüs takımdan bilmem kaç yediğinden bahsediyor. Adam biraz sıkılır. Siz Beşiktaş demeden önce ağzınızı çalkalayın. Edep yerlerinizi yıkayın.

10
8
yanıtYanıtla
woswos:

2 sene meydan size kaldı dıye konusun durun bakalım jimlastikciler size gs ve fb toparlanınca size daha 4 sene unutun şampiyonluğu küçük takımın küçük taraftarı bu arada şu gerçeği de unutmayın beşşektaş istanbul takımı olmasaydı sıradan bir anadolu takımı olurdu dua edın istanbul takımı olarak gözüküyorsunuz bu ülkede iki büyük takım var herzaman oldugu gibi 1. galatasaray 2. fb

yanıt0
yanıt0
BESİKTAŞ:

böyle olacağı belliydi çok üzgünüm efsane geri döndü galatasaraya şampiyonlar liginde başarılar

7
4
yanıtYanıtla
kartalbey:

görürüz gsni CLde basarilar mis güya besiktasli. efsane geri dönmüs müs. döndürecekler geri sampiyonlar liginde merak etme

yanıt6
yanıt2
çarşı:

CİNCONLU OLDUĞUN BARİZ BELLİ BURDA GELİP BİDE YALANDAN AĞIZ YAPIYON

yanıt1
yanıt1
fb:

gs yi şampiyonlar liginde kalbura çevirirler önceki seneler gibi 4 4 4 4 4 hatırla

yanıt2
yanıt0
Alp-Bjk:

gs Avrupada averaj takımı olur? Beşiktaşın 2 yıldır aldığı puanları mumla aratır? Österc gibi takımlara bile elenmeye benzemez bu iş. Bu arada ''Beşiktaş'' ismini gsli birinin kullanması biraz garip olmuş.

yanıt1
yanıt1
BJK:

beşiktaşlıyım ama galatasarayın büyüklüğünü kabul etmek lazım efsane döndü biz artık uefada hak ettigimiz yerde devam etmeliyiz

4
4
yanıtYanıtla
GERÇEK BEŞİKTAŞLI:

peki sen kendin inanıyomusun BEŞİKTAŞ''LI olduğuna ???? amk renklisi seni senin karekterin BEŞİKTAŞ''LI olmaya yeter mi ???

yanıt0
yanıt0
GERGEDAN RIFKI:

Sankı sampıyonlar lıgınde 4 4 luk oynuyonda . . Canı ısterse oynuyor atıyor evet ama Sıvasa Akhısara atıyor. Sampıyonlar lıgınde 2 munıh macında da sahada yoktun

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title