Haberler

Anap Büyükorhan'da Ali Korkmaz Yeniden Başkan Seçildi

Bursa'nın Büyükorhan İlçesi'nde, Anavatan Partisi (Anap) 9. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı. Kongrede, Tek Aday Olan Ali Korkmaz Yeniden Başkan Seçildi.

Bursa'nın Büyükorhan İlçesi'nde, Anavatan Partisi (ANAP) 9. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede, tek aday olan Ali Korkmaz yeniden başkan seçildi.

Büyükorhan Düğün Salonu'nda gerçekleşen kongreye; ANAP İl Başkanı Orhan Efe, Teşkilat Başkanı Rıdvan Kınay, Devlet eski Bakanı İlhan Aşkın, Osmangazi İlçe Başkanı Ahmet Kömbe ve Yıldırım İlçe Başkanı Rani Kudu da katıldı.

Büyükorhan’da 43 kayıtlı üyesi bulunan ANAP'ta Büyükorhan İlçe Başkanlığı'na yeniden Ali Korkmaz seçildi. Korkmaz, tek aday olarak seçmenin karşısına çıktı.

Ali Korkmaz'ın yeni yönetiminde Ali Osman Kızıl, Mehmet Aksel, Ali Koçum, M. Yaşar Sevinç, Ramazan İlik, Osman Şahin, İlhan Menteş, Orhan Ferik, Şahin Yılmaz ve Mustafa Bozkuş yer aldı. İl delegeleri ise Ali Korkmaz, Mustafa Hazar, Ali Koçum, Ali Osman Kızıl, Mehmet Aksel ve Osman Şahin oldu.

(EŞ)

15.04.2007 17:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title