Haberler

Anadolu Sigorta'dan Bir Aşkın Röntgeni

Güncelleme:

Anadolu Sigorta, müşterilerine sayısız avantaj sunan sağlık sigortası poliçesini tanıtmak için bugüne kadar hiç denenmemiş bir yol denedi ve bir aşkın röntgenini çekti.

Sağlık sigortası poliçesinin en önemli avantajlarından biri muayene masraflarının önemli bir bölümünü oluşturan ileri tanı tekniklerinde sunduğu yüzde 80 indirim. Yani aynı röntgen filmi için Anadolu Sigortalı olmayan 5 lira öderken Anadolu Sigortalı olanlar 1 lira ödüyor. Bu çarpıcı farkı ortaya koymak için önceden çekilmiş röntgen filmlerini kullanarak stop-motion bir film hazırlandı ve bir aşkın hikayesi anlatıldı.

Zeki Müren'in ünlü şarkısı Kalplere Vur Bir Zımba'nın Pamela tarafından seslendirilen versiyonu eşliğinde, toplam 4.320 röntgen filmi kullanılarak hazırlanan filmin üretimi yaklaşık bir ay sürdü. Filmde bir kızla bir erkeğin mutlu sonla biten romantik yakınlaşması anlatıldı ve finalde Anadolu Sigorta'nın mesajı yer aldı: "Bu filmin yapımında 4320 röntgen kullandık. Pahalı olur dediler, Anadolu Sigorta sağlık poliçesiyle %20'sini ödedik çıktık."

Film, sosyal medyada oldukça ilgi gördü. İlk yüklemeyi takip eden 3 hafta içerisinde Facebook'ta yaklaşık 4.800 kişi tarafından beğenilirken, Youtube'da 360 bin görüntülenme sınırına yaklaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Sigorta Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title