Haberler

Anadolu Gençlik Derneği Yaz Etkinlikleri

Güncelleme:

Anadolu Gençlik Derneğinin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği,İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerimize yönelik Yaz Etkinlikleri Programı 18 Haziran tarihinde başlayacaktır.

Derneğimizin bu yaz gerçekleştireceği Yaz-Et Programı Bilgem Kolejinde yapılacak olup, gençlerimize okulların tatil olmasıyla birlikte hem tatillerini doyasıya yaşatmak hem de ahlaki ve manevi eğitimi de beraberinde sunabilmek amacıyla 45 günlük bir yaz etkinliği programı gerçekleştirilecektir.

İçerisinde K. Kerim Seminerleri, Temel İbadet Bilgileri, Hz Muhammed (SAV)'in Hayatı, Peygamberler Hayatı, Örnek Şahsiyetler, İlmihal Bilgileri gibi ahlaki ve manevi eğitimlerin yanında Sosyal faaliyetler kapsamında da At Binme, Yüzme, Futbol ve Masa tenisi turnuvaları, gezi ve piknik gibi sosyal yönü de oldukça kapsamlı olan bir programlatüm öğrencilerimizi yaz etkinliklerimiz için erken kayıt yapmaya davet ediyoruz.

Evrensel Hafızlar Derneğinin de katkılarıyla Eğitimlerimiz ve etkinliklerimiz alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından gerçekleştirilecek olupsabah 9:00 dan akşam 16:00 ya kadar sürecek olan tam gün program nedeniyle öğrencilerimizin ulaşımı için servis hizmeti ve öğlen yemeği hizmeti de verilecektir.

18 Haziran 2012 Pazartesi günü Anadolu Gençlik Derneğinin Bilgem Kolejinde başlayacak olan yaz etkinliklerine başvuru yapmak isteyenler gecikmeden Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şubesine bizzat müracaatları ya da derneğimizin sabit 218 52 12numaralı telefonu ya da 05336604992 numaralı telefonundan ulaşarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title