Haberler

Ameliyathaneyi Su Bastı

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin Ameliyathanesinin Tavanının Bazı Bölümleri Buzlanma Nedeniyle Çökerken, Ameliyathaneyi Su Bastı. Acil Hastaların, Ameliyathane Devreye Girinceye Kadar Devlet Hastanesi'nde Ameliyat Edileceği Belirtildi.

Batman Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin ameliyathanesinin tavanının bazı bölümleri buzlanma nedeniyle çökerken, ameliyathaneyi su bastı. Acil hastaların, ameliyathane devreye girinceye kadar Devlet Hastanesi'nde ameliyat edileceği belirtildi.

Hastanenin çatısında don tutan suyun erimesi ve su tesisatındaki çatlama nedeniyle hastane ameliyathanesini su bastı. Konuyla ilgili bilgi veren Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. İhsan Bodakçı, ameliyathaneyi temizleme çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Tavanın çökmesi sonucu ameliyathaneyi su bastığını ifade eden Dr. Bodakçı, acil vakaların Devlet Hastanesi'nde ameliyat edileceğini, acil olmayan vakaların ise ameliyathane devreye girinceye kadar ameliyatlarının erteleneceğini söyledi.

Temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ameliyathanesinde bazı cihazların da zarar gördüğü ifade edildi. Hastanenin su borusu da baştan aşağı buz tuttu. Hastane yönetimi, borudaki buzun düşme tehlikesi nedeniyle su borusunun civarını yaya ve araç ulaşımına kapattı.

(ZG-FA-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title