Haberler

Amasya: PTT'den 2031'e Mektup Kampanyası

PTT, Atatürk'ün Doğumunun 150. Yılına Denk Gelen "2031 Yılına Mektup" Kampanyasıyla Türk Halkının Atatürk ve Eğitim Hakkındaki Duygularını Yazmalarına İmkan Sağlıyor.

PTT, Atatürk'ün doğumunun 150. yılına denk gelen "2031 yılına mektup" kampanyasıyla Türk halkının Atatürk ve eğitim hakkındaki duygularını yazmalarına imkan sağlıyor.

Atatürk'ün doğumunun 150. yılı dolayısıyla "2031 yılına mektup" kampanyası başlattıklarını açıklayan PTT Amasya Başmüdürü Metin Ağdaş, kampanyayla öğrenci, öğretmen ve tüm Türk halkının Atatürk ve eğitim hakkındaki duygu ve düşüncelerini anlatacakları mektuplar yazma imkanı bulacaklarını söyledi. Bu kampanya için PTT tarafından özel olarak Atatürk resimli zarfların hazırlandığını ve PTT şubelerinde 2 YTL bedelle satışa sunulduğunu ifade eden Ağdaş, "Kampanya 31 Aralık 2006 tarihine kadar sürecek. Mektuplar kamu kurum ve kuruluşlarına yazılacağı gibi, gerçek ve tüzel kişilere de yazılabilir. Alıcı adresleri yurtiçini kapsayacak şekilde düzenlenmelidir. Yurtdışı adresli mektuplar kabul edilmeyecek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title