Haberler

Alzheimer Hastası Yaşlıların Büyük Aşkı

Mersin'de, Özel Bir Alzheimer Yaşlı Bakım Merkezinde Kalan Biri 77, Diğeri 74 Yaşındaki Çiftin Kınası Yakıldı. Yaşlı Çitin Arkadaşlarının da Katıldığı Törende Oyunlar Oynandı, Konuklara Pasta Börek İkram Edildi.

Mersin'de, özel bir alzheimer yaşlı bakım merkezinde kalan biri 77, diğeri 74 yaşındaki çiftin kınası yakıldı. Yaşlı çitin arkadaşlarının da katıldığı törende oyunlar oynandı, konuklara pasta börek ikram edildi.

Özel Mersin Kardelenler Alzheimer Yaşlı Bakımı ve Huzurevi'nde gerçekleşen kına töreninde keyifli anlar yaşandı. 7 aydır bakımevinde kalan 77 yaşındaki Celal Çağlayan ile aynı yerde kalan ve bir süredir gönlünü kaptırdığı 74 yaşındaki Zarife Kılıç'ın kına merasimine, çiftin arkadaşları da katıldı. Bakımevi yöneticilerinin organizasyonunda gerçekleşen kına töreninde, oyunlar oynandı, şarkılar söylendi. Konuklara pasta böreğin de ikram edildiği törende, çiftin ellerine kına yakıldı.

Merkez Müdürü ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ertan Eren, alzheimer hastalığı olan yaşlıları mutlu edebilmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

(HK-MT-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title