Haberler

Altını Islatanlara Macun

Zonguldak'ta Baharat Satıcılığı Yapan Tahir Buyurucu, Altını Islatanlara Şehzade Macununun İyi Geldiğini Belirtti. Şehzade Macununun Hiçbir Yan Etkisi Olmadığını Belirten Buyurucu, 40 Yaşına Kadar Herkesin Kullandığını Vurguladı.

Zonguldak'ta baharat satıcılığı yapan Tahir Buyurucu, altını ıslatanlara Şehzade Macununun iyi geldiğini belirtti. Şehzade Macununun hiçbir yan etkisi olmadığını belirten Buyurucu, 40 yaşına kadar herkesin kullandığını vurguladı.

Küçük çocukların özellikle soğuk havalarda, vücut direncinin kırılmasıyla beraber altına işime olayının arttığını belirten Buyurucu, "Özellikle dükkana gelen veliler çocuklarının bu sıkıntılarının kış aylarında daha çok arttığını söylüyorlar" dedi.

Lokman Baharatın sahibi Tahir Buyurucu, "Şehzade macununu altını ıslatan kişiler kullanıyor. 4 yaşından 40 yaşına kadar herkes kullana biliyor. Bunu kullanırken fazla meşrubat ve çay içilmemesi gerekiyor. Onları içerse tesiri az oluyor. 1,5 kavanoz kullanımın sonunda etkisini gösteriyor. Tamamen bitkeseldir. Kullananlar faydasını görüyor. Fiyatı 10 YTL'dir. Hiç bir yan etkisi yoktur" dedi.

(ET-OS-Y)

14.01.2008 17:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title