Haberler

Aliağa'nın Dış Mahallelerine Belediye Eli

Kent merkezinde kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam eden Aliağa Belediyesi, dış mahallelerdeki çalışmalarını da eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Kent merkezinde kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam eden Aliağa Belediyesi, dış mahallelerdeki çalışmalarını da eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Aliağa Belediyesi, büyükşehir yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçen köylerde kilit parke taş döşeme çalışması yapıyor. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalar ile yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtulacak. Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak Çoraklar Mahallesinin stabilize olan köy içi yollarına 16 bin, ardından ise Aşağı Şehit Kemal Mahallesinin deforme olan yollarına 12 bin metre karelik kilit parke taş döşemesi yapıldı. Aşağı Şehit Kemal Mahallesinde kilit parke taşı döşeme işini bitiren ekipler ağaç altı sulama tesisatı, çim aydınlatma sistemleri de kurarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak. Ayrıca muhtelif yerlere de iki adet otobüs durağı konulacak. Çoraklar ve Aşağı Şehit Kemal Mahallesindeki çalışmalarını sonlandıran ekipler ara vermeden Çakmaklı ve Aşağı Şakran'daki çalışmalar için düğmeye bastı. Çalışmalarını belirlenen program çerçevesinde sürdüren ekipler, kısa zamanda buradaki çalışmalarını tamamlayacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aliağa Belediyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title