Haberler

Aliağa'da Kıyılar Temizlendi

İzmir'in Aliağa İlçesi Liman Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Ortaklaşa Düzenledikleri Temizlik Kampanyasına 500 Öğrenci Katıldı.

İzmir'in Aliağa İlçesi Liman Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri temizlik kampanyasına 500 öğrenci katıldı. Aliağa'nın 10 kilometrelik sahil bandında bulunan şişe, plastik ve karton gibi çöpleri toplayan 500 öğrenciye Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, İlçe Liman Müdürü Ahmet Levent Okur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, Sahil Güvenlik Personeli ve öğretmenler eşlik etti. Aliağa'nın 10 Km'lik sahiliyle övünmesi gerektiğini söyleyen Kaymakam Bulgurlu; "Sanayi kenti Aliağa'nın böylesine uzun bir sahil bandı olması büyük bir fırsat bu sahilin her daim temiz kalması gerekir" dedi. Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya ise; "Liman Müdürümüzün çevreye olan duyarlılığı bizi çok mutlu ediyor" diyerek Liman Müdürü Ahmet Levent Okur'u tebrik etti. Aliağa Liman Müdürü Ahmet Levent Okur, deniz içinde bulunan çöplerinde yakın zamanda tekneyle açılarak temizleneceğini belirtti. Liman Müdürlüğü tarafından dağıtılan eldivenleri giyerek sahil boyunca iki grup halinde temizlik yapan öğrenciler, plajlar mevkiinde piknik yaptılar. Sahil bandında bulunan Şirin Büfe isimli işletmenin sahibi de kampanyaya katılan öğrencilere bedava ayran dağıtarak destek verdi.

(CU-YK-Y) 04.06.2008 16:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title